Neler Yeni

1 dönemde 5 günlük devamsızlık hakkı 2 dönem sıfırlanır mı

LaMeloo

80+
Reaksiyon skoru
42
1 dönem 5 devamsızlık hakkı var belge alabilmek için 2 dönem eğer 1 dönem 5i geçtiyse belge alamazmı

Devamsızlık kendi kendine silinmiyor diye biliyorum. Bir şekil ailenin dilekçe yazması lazım ve hiç yaşamadım ama beşi geçtiyse belge verilmiyor diye söyleniyor. Yani, sanırım evet.

Devamsızlık kendi kendine silinmiyor diye biliyorum. Bir şekil ailenin dilekçe yazması lazım ve hiç yaşamadım ama beşi geçtiyse belge verilmiyor diye söyleniyor. Yani, sanırım evet.
2 dönemdede toplam 5 ise mi

ailen okula gitsin müdür yardımcısı halleder

1 dönem 5 devamsızlık hakkı var belge alabilmek için 2 dönem eğer 1 dönem 5i geçtiyse belge alamazmı
2. dönemde silinen bir şey olmuyor velinin dilekçe yazıp ilgili müdür yardımcısına iletmesi gerekiyor.
Ve evet 5 günü geçtiği zaman herhangi bir belge alamıyorsunuz ortalamadan bağımsız bir şekilde

Hayır lisede silinmiyor idare iyi niyetliyse yardımcı olabilir

Sınır 5 gün tam 5 olursa belge alabiliyorsun.Ben geçen sene 25 özürlü 4.5 özürsüz ile belge almıştım.Devamsızlık silme işini de çoğu okul yapmıyor bu sene daha katı kurallar geldi.Çok sıkıştıysan takip raporu veren doktorlar var dikkat bozukluğu falan.

Lisedeyken arkadaşlar A4 kağıdı alıp velisi bulunduğum şu öğrencinin şu tarihte yaptığı devamsızlık bilgim dahilindedir gibisinden bişeyler yazıyorlardı (yapılan her devamsızlık için) sonra çakma bi imza ve gidip idareye veriyorlardı halloluyordu. Şimdi durumlar değişmişse bilemem tabi.

Geri