vodafone daha ulusal ama cok da bir şey fark etmez gibi ama sıkıntı yaşarsan vodafone daha iyi ilgileniyor superonline kullanıyorum bundan önce 4 sene vodafone du ilgililer ttkom ile ilgili pek bilgim yok belki fiberde daha iyi servisi vardır. ama en azından modem parası da ödemezsin ben 14 gün internetsiz kaldım die direk cayma bedeli vermeden iptal ettirdim direk uğraştırmadılar arayıp direk iptal çekmiştim.Merhaba Arkadaşlar;
iki firmada 900 Tl ye 1 Gibabit veriyor, TT aylık 75 tl modem ücreti Vadafone ücretsiz modem veriyor, sizce hangisi seçilir.
Mevcutta Türknetten 100 megabit 700 tl ye kullanıyorum.
Teşekkürler.
Vodafone rezalet değil miydi? Gerçi TT de rezalet şahsenvodafone daha ulusal ama cok da bir şey fark etmez gibi ama sıkıntı yaşarsan vodafone daha iyi ilgileniyor superonline kullanıyorum bundan önce 4 sene vodafone du ilgililer ttkom ile ilgili pek bilgim yok belki fiberde daha iyi servisi vardır. ama en azından modem parası da ödemezsin ben 14 gün internetsiz kaldım die direk cayma bedeli vermeden iptal ettirdim direk uğraştırmadılar arayıp direk iptal çekmiştim.
tekelleşmiş 3 firma zaten kötünün iyisini seçiyoruz , ulusal bir firma daha az sıkıntı çıkarır demeye çalışıyorum. mesela deprem zamanı starlink ücretsiz iletişim teklifini tek kabul edende vodafone du. şikayet etsen daha olumlu sonuç alacağın bir firma diğerlerine göre ama tabi 3 ü de birbirinden rezil.Vodafone rezalet değil miydi? Gerçi TT de rezalet şahsen
mesela ttkom mayıstan beri burada altyapı çalışması var deyip hizmet vermiyor belediye çalışması varmış sözde, arkasına alıyor bir şeyde diyemiyosun ( ki çalışmada yok kolpa işte )tekelleşmiş 3 firma zaten kötünün iyisini seçiyoruz , ulusal bir firma daha az sıkıntı çıkarır demeye çalışıyorum. mesela deprem zamanı starlink ücretsiz iletişim teklifini tek kabul edende vodafone du. şikayet etsen daha olumlu sonuç alacağın bir firma diğerlerine göre ama tabi 3 ü de birbirinden rezil.
vadafone mu kullanıyorsun , kararsız kaldım bendebizim gpon 1000 vermiyorlar neler yaptım neler.. genel olarak memnunum sorun oldugunda 48 saatte cozuyorlar modem ucreti icinde var ucretsiz degil diye biliyorum
evet tek gpon o vdsl kullanmaktan iyidir memnunum keske 1000 verseler iste tek sıkıntı o 200e zorluyorlarvadafone mu kullanıyorsun , kararsız kaldım bende