1 Gigabit Vadafone'mı Türk Telekom mu ?

vlkn54

80+
Reaksiyon skoru
187
Merhaba Arkadaşlar;

iki firmada 900 Tl ye 1 Gibabit veriyor, TT aylık 75 tl modem ücreti Vadafone ücretsiz modem veriyor, sizce hangisi seçilir.

Mevcutta Türknetten 100 megabit 700 tl ye kullanıyorum.

Teşekkürler.

mağazaya gidin diyinki iki firmada aynı şeyi veriyor hanginizi seçmeliyim. orda sana hemen bi kampanya çakarlar indirimle alırsın.

Merhaba Arkadaşlar;

iki firmada 900 Tl ye 1 Gibabit veriyor, TT aylık 75 tl modem ücreti Vadafone ücretsiz modem veriyor, sizce hangisi seçilir.

Mevcutta Türknetten 100 megabit 700 tl ye kullanıyorum.

Teşekkürler.
vodafone daha ulusal ama cok da bir şey fark etmez gibi ama sıkıntı yaşarsan vodafone daha iyi ilgileniyor superonline kullanıyorum bundan önce 4 sene vodafone du ilgililer ttkom ile ilgili pek bilgim yok belki fiberde daha iyi servisi vardır. ama en azından modem parası da ödemezsin ben 14 gün internetsiz kaldım die direk cayma bedeli vermeden iptal ettirdim direk uğraştırmadılar arayıp direk iptal çekmiştim.

vodafone daha ulusal ama cok da bir şey fark etmez gibi ama sıkıntı yaşarsan vodafone daha iyi ilgileniyor superonline kullanıyorum bundan önce 4 sene vodafone du ilgililer ttkom ile ilgili pek bilgim yok belki fiberde daha iyi servisi vardır. ama en azından modem parası da ödemezsin ben 14 gün internetsiz kaldım die direk cayma bedeli vermeden iptal ettirdim direk uğraştırmadılar arayıp direk iptal çekmiştim.
Vodafone rezalet değil miydi? Gerçi TT de rezalet şahsen

Vodafone rezalet değil miydi? Gerçi TT de rezalet şahsen
tekelleşmiş 3 firma zaten kötünün iyisini seçiyoruz , ulusal bir firma daha az sıkıntı çıkarır demeye çalışıyorum. mesela deprem zamanı starlink ücretsiz iletişim teklifini tek kabul edende vodafone du. şikayet etsen daha olumlu sonuç alacağın bir firma diğerlerine göre ama tabi 3 ü de birbirinden rezil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekelleşmiş 3 firma zaten kötünün iyisini seçiyoruz , ulusal bir firma daha az sıkıntı çıkarır demeye çalışıyorum. mesela deprem zamanı starlink ücretsiz iletişim teklifini tek kabul edende vodafone du. şikayet etsen daha olumlu sonuç alacağın bir firma diğerlerine göre ama tabi 3 ü de birbirinden rezil.
mesela ttkom mayıstan beri burada altyapı çalışması var deyip hizmet vermiyor belediye çalışması varmış sözde, arkasına alıyor bir şeyde diyemiyosun ( ki çalışmada yok kolpa işte )

Vadafone kullanan oldu mu ben vadafoneye daha yakınım ama 1000 mbps verirlermi sorun olur mu

bizim gpon 1000 vermiyorlar neler yaptım neler.. genel olarak memnunum sorun oldugunda 48 saatte cozuyorlar modem ucreti icinde var ucretsiz degil diye biliyorum

bizim gpon 1000 vermiyorlar neler yaptım neler.. genel olarak memnunum sorun oldugunda 48 saatte cozuyorlar modem ucreti icinde var ucretsiz degil diye biliyorum
vadafone mu kullanıyorsun , kararsız kaldım bende

Türktelekom 1000 mbps geçeceğim arkadaşlar, TT ile görüştüm vadafon bizim altyapımızı kullanıyor bizden kaliteli hizmet veremez diyor, Vadafone ile görüştüm ortak altyapı kullanıyoruz dediler. o yüzden TT seçiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,804
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri