JackRyan
80+ Silver
Link:
Migrosta 25TL
Migrosta 25TL
Son düzenleme:
Çamlıca da iyi yabn artık İSRAİL (ÇOCUK KATİLİ) bir ülkenin malını bedava verselrde almam alın le cola uludağ gazoz olsun bitsin
Haberleri izledim çok kötü ya. Allah yardımcıları olsun Filistinlilerin.bn artık İSRAİL (ÇOCUK KATİLİ) bir ülkenin malını bedava verselrde almam alın le cola uludağ gazoz olsun bitsin
Satmayınca indirime gittiler tabi normal
bn kabaca 2 tane örnek verdim bu türko kolamı ne vardı bi ara babam a101 çalışanıyla konuştu artık burda ki a101 e tuko kolada geliyor ve artık daha az cococola satılıyorÇamlıca da iyi ya
Evetcidden boykot yüzünden mi indirimde
Ne dersen de şuan bime git migrosa git kimse sevdasindan vazgeçmiyor 1 ay kola içmeyen nerdeyse yoktur boykot ediliyor ama buna devletin el atıp satışı durdurması lazım başka imkani yokbn artık İSRAİL (ÇOCUK KATİLİ) bir ülkenin malını bedava verselrde almam alın le cola uludağ gazoz olsun bitsin
eğer cidden öyleyse helal olsun
Cola turka zaten türk markası değil miydi ne güzel işte milli marka + 3,5LT 30 lira falan çok iyi fiyat coca coladan geri kalır yanı da yokbn kabaca 2 tane örnek verdim bu türko kolamı ne vardı bi ara babam a101 çalışanıyla konuştu artık burda ki a101 e tuko kolada geliyor ve artık daha az cococola satılıyor