Neler Yeni

🔥İndirim 1 litre Sprite ve Kola 18₺

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Samet Albayrak
Şu sözünden sonra pek bir şey söylemeye gerek yok. Filistin ve diğer arap ülkeleri de bizim yaşamamızı çok mu istiyor sanki ? Tarihini oku geçmişinden ders almanı tavsiye ederim.
Çok bilmiş kardeşim tarihi biliyorum burada senle tarih tartışmayacağım. Sen bizi kolayı alıp yere dökenlerden sandın.
Neyse kardeşim sen istediğin malı alabilirsin ben Türk malı Türk sermayesi olan mallardan almaya çalışacağım. Ben flistin ve arabistan malı alacağım demedim. Neyse uzatmaya gerek yok isteyen istediğini almakta özgürdür.
Filistin ve diğer arap ülkelerini alt edebilirsin orta doğuda güçlü bir ülkeyiz şu anda onlar bizim için tehtid değil, kendilerine faydası yok. Mevzuyu başka bir tartışmaya çekmeye gerek yok.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Cola turka zaten türk markası değil miydi ne güzel işte milli marka + 3,5LT 30 lira falan çok iyi fiyat coca coladan geri kalır yanı da yok
Değil ama Japonların Japonlarda ztn Filistin Destekcisi yani Bundan sonra herkes Toyota Honda alsın ( :D )

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Göksel Gündüz
bn artık İSRAİL (ÇOCUK KATİLİ) bir ülkenin malını bedava verselrde almam alın le cola uludağ gazoz olsun bitsin
Kardeşim Türkiye'de 4 adet Coca-Cola fabrikası var. Yani üretilen kolalar İsrail'den gelmiyor, Türkiye'de üretiliyor. İçinde 2000 kişi çalışıyor. Peki o 2000 işçi içinde evinde ekmek bekleyen çocuklar hakkında ne düşünüyorsun ? Fabrikaları kapatıp ölsünler mi o işçinin çocukları açlıktan peki ?

Top Bottom