bn kabaca 2 tane örnek verdim bu türko kolamı ne vardı bi ara babam a101 çalışanıyla konuştu artık burda ki a101 e tuko kolada geliyor ve artık daha az cococola satılıyor
İndirilen ürünlerin çoğunluğu İsrail menşeili değil, İsrail'e finansal destek veren firmaların ürünleri. Yanlış bilgiyi düzeltelim, yoksa yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor. Söz konusu çoğu markanın kuruluş tarihi İsrail'den eski.
İndirilen ürünlerin çoğunluğu İsrail menşeili değil, İsrail'e finansal destek veren firmaların ürünleri. Yanlış bilgiyi düzeltelim, yoksa yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor. Söz konusu çoğu markanın kuruluş tarihi İsrail'den eski.
Dostum mesele zaten İsrail ürünü olması değil, o paranın eninde sonunda i̇sraile gitmesi. Yoksa israillilerin şu anda piyasada bildiğimiz ürünü birkaç tanedir.
Dostum mesele zaten İsrail ürünü olması değil, o paranın eninde sonunda i̇sraile gitmesi. Yoksa israillilerin şu anda piyasada bildiğimiz ürünü birkaç tanedir.
Onu diyorum işte. Neyi neden boykot ettiğimizi bilelim. İsrail ürünü diye değil, İsrail'e finansal destek sağlıyorlar diye ediyoruz. Çoğu kişi ürünlerin menşeisinin İsrail olduğunu sanıyor. Halbuki çoğu, İsrail'in kuruluş tarihinden eski ve Batı'dan çıkma marka.
TR şubesinin isim hakkını ve ham madde özütünü ana firmaya ödediğini sen de söylüyorsun işte. Öpücükle ödemiyorlar ya, parayla ödüyorlar. Bu para da senin aldığın kolalardan gidiyor onlara. Her türlü alışverişinle katkıda bulunmuş oluyorsun. Boykot edip etmemek senin bileceğin iş lakin benim alışverişimin mevzuyla alakası yok demek doğru bir bilgi değil.
Direkt İsrail den getirildiğini sananlar var o yüzden alakası yok dedim. O kadar insan o fabrikada dağıtımda pazarlamada çalışıyor ülkeye katkısını düşünürsek israile katkısı daha azdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugün coca cola firmasını kapattırsak boykot edip çalıştırtmasak üretimden alınan çalışandan alınan çalışanın o yolda kullandığı mazottan alınan vergi bir dünya. İsraile 2 milyon kazandırıyorsak bi o kadar devlet ve millete kazandırıyoruz. Rakibi türk firma olmadığı için yapılcka pek bir şey yok. Örneğin eti ülker gibi firmaların kola kolları olsaydı ve devlet teşvikli yatırımlar dönseydi o zaman boykot un kralı yapılırdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca İsrail kökenli bankalar ve şirketlerin türk firmalarında bir sürü hissesi var. Dolaylı yoldan oradan da kazanç sağlıyorlar. Örümcek ağı gibi yayılmışlar yani.
Ben bireysel olarak bu saaten sonra zorda kalmadığım sürece israil ürünleri kullanmayacağım. 1 Kişiden ne olur deme çoğalırsak bu tepki karşılık bulabilir.
Ama bizim Türkler gösterişi sever. İzliyorum videolarda bazı işletmeler boykot amaçlı cocacola dolapları vs çıkarıp atıyor ama savaş son bulduktan sonra gere geleceğine eminim çünkü hep böyle olmuştur. İsrail'in Filistin'e soykırımı bu gün başlamadı. Şunu da unutmayalım, bu olanların ucu eninde sonunda bize değecek. Filistin ile aynı duruma düşmemek için boykotunu yap. Sonra deme benim paramla beni öldürüyor adam.
Ben bireysel olarak bu saaten sonra zorda kalmadığım sürece israil ürünleri kullanmayacağım. 1 Kişiden ne olur deme çoğalırsak bu tepki karşılık bulabilir.
Ama bizim Türkler gösterişi sever. İzliyorum videolarda bazı işletmeler boykot amaçlı cocacola dolapları vs çıkarıp atıyor ama savaş son bulduktan sonra gere geleceğine eminim çünkü hep böyle olmuştur. İsrail'in Filistin'e soykırımı bu gün başlamadı. Şunu da unutmayalım, bu olanların ucu eninde sonunda bize değecek. Filistin ile aynı duruma düşmemek için boykotunu yap. Sonra deme benim paramla beni öldürüyor adam.
Bu ürünlerin hiç biri İsrail malı değil. Boykot ettiğin ürünler Abd, Fransa , İngiltere firmaları. Bu firmaların üretim tesisleri Türkiyede. Bu fabrikalarda çalışan binlerce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı var. Bilginiz olsun. Neyi ve kimi boykot ettiğini bilmek önemli.
Bu ürünlerin hiç biri İsrail malı değil. Boykot ettiğin ürünler Abd, Fransa , İngiltere firmaları. Bu firmaların üretim tesisleri Türkiyede. Bu fabrikalarda çalışan binlerce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı var. Bilginiz olsun. Neyi ve kimi boykot ettiğini bilmek önemli.
Daha iyi kardeşim hepsi aynı bokun laciverti. Sanki fransız abd senin bu dünyada yaşamanı çok isteyen insanlar
Zaten nerenin malı olduğu önemli değil neye hizmet ettiği daha önemli, dünyada yahudi sermayesi diye bir gerçek var. Belkide türk diye aldığımız ürünler yahudu fonu ile büyüyor .
Buradaki amaç Türk malına yönelmek. Eşim ile bir liste yaptık ve baktık ki aldığımız yabancı ürünlerin neredeyse Türk malı olarak 2-3 adet alternatifi var.
Şu sözünden sonra pek bir şey söylemeye gerek yok. Filistin ve diğer arap ülkeleri de bizim yaşamamızı çok mu istiyor sanki ? Tarihini oku geçmişinden ders almanı tavsiye ederim.