Onlar Geldiği Zaman Nasıl Kullanacağını Biliyorsun Ama Önce Yağ Lazım SanaPremium vardı çektim 2 tane. Eyw
Neden hocam?Onlar Geldiği Zaman Nasıl Kullanacağını Biliyorsun Ama Önce Yağ Lazım Sana
niye ironi olacakmış boykot normal bişey değilmi?ironi mi hocam
Boykot etmedi diye yağlı yağlı sokacak galiba arkadaşaNeden hocam?
niye ironi olacakmış boykot normal bişey değilmi?
Bu hocaydi (hoca gibi görünüp insan haklarını ve dini kendine göre yorumlayıp yanlış veren bir yalancı)sanırım bunları dinleyenlere demek istediğim
Evet ya kargo süreleri aşırı uzamış ebebek n11 de en geç 20 Kasım kargoya verilir diyor baya abarttilar yapacağı kutuyu kargoya vermekAlıntıyı görüntüle
kargoya verilme süresi çok fazla ya geçen cuma aldım 5 tane hala bu şekilde
Normal bir şey olması için öncelikle bilinçli yapılır ve ne olduğu bilinir. Kendimden örnek vereyim x ürünü almayın demeleri benim gram umurumda değil, gramda umursamıyorum. Fakat bazı markaları yine boykot ediyorum Starbucks mesela marka Kuveytliymiş, yok Yahudiymiş umurumda değil, etme nedenim, TR'de bu kadar top bir markanın deprem zamanı bir tane geçmiş olsun mesajı yayımlayamaması.
Boykot edilen markalar ülkeden ürünlerini çekse ülke her anlamda Afganistan'a döner.
Daha komiği boykot etmek için etrafa yaydığınız yazılar, görüntülerin cihazları, platformları, tabanları USA veya Çin kaynaklı ürünleri kullanıyorsunuz, USA-İsrail diyorsunuz, Doğu Türkistanlılara soykırım yapan Çinlilerin ürünleriyle mi bu olayı resmi görüyorsunuz diye sorarlar adama.
Bu yüzden boykot olayı koca bir balon. 100. yıl dolasıyla devletin marketlerde indirim yapın dediği ürünlerin fiyatlarını sanıyorlar boykot nedeniyle düştü Zaten bindirimin üzerine gelen indirim çoğu. Sadece bunlar iyi TR markaları ne yapıyor, keriz avı çek fiyatları yukarı, nasıl olsa milliyetçilik gazı var.
Söylenen cümleler gibi bu ülkenin cehaleti bambaşka bir seviyede. Evet kardeşim minnacık pazar payınla o ürünleri almayarak firmaları batırdın, tebrikler. Yarın twitter'da hangi firma linci var, bu ürünlerin satışını yapıyor diye? TR'de üretim yapan bu firmalar o fabrikaları kapatırsa asıl eğlenceyi siz o zaman görürsünüz
Bende çok boykot etmiyorum ama gerekmedikce almamaya calisiyorum sen soylediklerinde kesinlikle haklısın ona lafım yok ama böyle canı gönülden israile destek olanlar var sırf israil malı diye hadi gidip alalım diyenler çok utanç vericillerNormal bir şey olması için öncelikle bilinçli yapılır ve ne olduğu bilinir. Kendimden örnek vereyim x ürünü almayın demeleri benim gram umurumda değil, gramda umursamıyorum. Fakat bazı markaları yine boykot ediyorum Starbucks mesela marka Kuveytliymiş, yok Yahudiymiş umurumda değil, etme nedenim, TR'de bu kadar top bir markanın deprem zamanı bir tane geçmiş olsun mesajı yayımlayamaması.
Boykot edilen markalar ülkeden ürünlerini çekse ülke her anlamda Afganistan'a döner.
Daha komiği boykot etmek için etrafa yaydığınız yazılar, görüntülerin cihazları, platformları, tabanları USA veya Çin kaynaklı ürünleri kullanıyorsunuz, USA-İsrail diyorsunuz, Doğu Türkistanlılara soykırım yapan Çinlilerin ürünleriyle mi bu olayı resmi görüyorsunuz diye sorarlar adama.
Bu yüzden boykot olayı koca bir balon. 100. yıl dolasıyla devletin marketlerde indirim yapın dediği ürünlerin fiyatlarını sanıyorlar boykot nedeniyle düştü Zaten bindirimin üzerine gelen indirim çoğu. Sadece bunlar iyi TR markaları ne yapıyor, keriz avı çek fiyatları yukarı, nasıl olsa milliyetçilik gazı var.
Söylenen cümleler gibi bu ülkenin cehaleti bambaşka bir seviyede. Evet kardeşim minnacık pazar payınla o ürünleri almayarak firmaları batırdın, tebrikler. Yarın twitter'da hangi firma linci var, bu ürünlerin satışını yapıyor diye? TR'de üretim yapan bu firmalar o fabrikaları kapatırsa asıl eğlenceyi siz o zaman görürsünüz