Neler Yeni

🔥İndirim Fanta Portakal 1L 18₺🔥🔥

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende çok boykot etmiyorum ama gerekmedikce almamaya calisiyorum sen soylediklerinde kesinlikle haklısın ona lafım yok ama böyle canı gönülden israile destek olanlar var sırf israil malı diye hadi gidip alalım diyenler çok utanç vericiller
Canı gönülden İsrail destekçisi inanın çok fazla insan yok, yıllardır kin, nefret ve ayrımcılığa itilen toplumun sonuçları bu. Sağı solu taşlayan, insanların yemek yedikleri yere fareler bırakan, çalışanlara gidip ***** ***** tiplemeler ile konuşan insanları gördükçe insanlar şuursuz bir şekilde diğer tarafı savunmaya geçiyor, ellerinde değil ve almayacaksa da bu ürünleri gidip alayım kafasına giriyor, üsteki etkenlerle yetişmiş olmasından dolayı. Bunlarda insanların elinde olmadan Israil destekçisi gibi gösteriyor.

Kendi içinde protestonu et, hiçbir bilgisi olmadan sağa sola akıl vermeye çalışan, hedef göstermeye çalışan tipler çok komik. Devletin artık bu duruma el atması lazım, sağa sola zarar veren, insanların huzurunu bozmaya çalışan bu teröristlere ne zaman dur diyecekler bakalım.

Ürün almayarak boykot etmek hiçbir şeyi çözmez, (bu demek değilki yapmayın, bilinçli olarak yapmak ayrı mesele) işe yarar boykotu devlet yapar, kapatsın bakalım ABD üstlerini kapatabiliyor mu :) Dolar 50-60₺'ye fırladığında o zaman akılları başlarına gelir. Dışarıya mahkum bir ülke olduğumuz sürece bunların hiçbir anlamı yok.

İşin daha komiğini söyleyim 3 gün sonra bunların hepsi unutulacak ve herkes kaldığı yerden bunlardan almaya devam edecek. 20 yıl önce okduğum okulda pano'ya asarlardı bu ürünler boykot diye, 20 yıl geçmiş hala boykot, 20 yılda bu ürünlerin yerine ürün yapamamışsın? :unsure: Ara ara ün yapar unutulur bu şeyler.

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Oğuz

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
Diyarhan
Daha ucuza bekliyorum %30-35 indirim şart.

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
Sarı kola çok sarmıyor 😅

Edit: Bu grupta hepsinde varmış bakılır o zaman. Çalkalanmış veya güneşte kalmış ürünler mi gönderecekler acaba:unsure:

Alıntıyı görüntüle
güneşte kalmışmı bilmem ama ne kadar çalkalarsan çalkala soğuk iken açarsan kolayı asidi kaçmaz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
bizim toptanda 20tlydi 2 tl daha ucuz diye neden bomba alayım açarken patlama garantili

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Sarı kola çok sarmıyor 😅

Edit: Bu grupta hepsinde varmış bakılır o zaman. Çalkalanmış veya güneşte kalmış ürünler mi gönderecekler acaba:unsure:

Alıntıyı görüntüle
ben almazdım kargo özensiz zaten toplu paket almadıktan sonra 6 lira için değmez. Sonra asidi kaçmış şekilde içeriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse Türkmen kan kardeşlerimiz için boykot etmedikçe bana İsraili boykot etsin diyemez.
yapabilirsek yapalım şimdi.

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
ben almazdım kargo özensiz zaten toplu paket almadıktan sonra 6 lira için değmez. Sonra asidi kaçmış şekilde içeriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapabilirsek yapalım şimdi.
Maalesef ki ticari kaygılardan dolayı sesimizi çıkaramıyoruz hocam

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
güneşte kalmışmı bilmem ama ne kadar çalkalarsan çalkala soğuk iken açarsan kolayı asidi kaçmaz
Bilmiyorum bu konuda bir şey diyemem. Ama eskisi kadar bu içeceklerin genel olarak tadı kesmiyor artık. Ya uzun süredir kullandığımız için ya da üretim kaynaklı şeylerden dolayı. Bu fark önceden 2.5-3l ürünler ile 1l ürünler arasında vardı şimdi teneke dahil hepsinde tat seviyesi aynıya gelmiş durumda.

Maalesef ki ticari kaygılardan dolayı sesimizi çıkaramıyoruz hocam

Olay sadece ticari değil. Bunları ülkeden kovduğumuz anda fabrikalarında çalışan insanların işsiz kalması, çoğu ürünün bir alternatifinin olmaması gibi kısır bir döngüye götürür bizi. Zaten şu an ülkeye yatırımcı çekmek için hunarca firma/ülke kovalıyoruz kendi bacağımıza sıkmaktan başka bir şey getirmez bunlar. Bunun yanında buna tepki olarak diğer firmalarda bizim ülkeyi boykot'a başlasa 100 yıl öncesine döner ülke. Bunu anlayamayan o kadar çok insan varki.

Almanya ve birkaç ülke dışında böyle bir boykotu kaldırabilecek bir ülke yok. Almanya bile zortlar çünkü enerji boykotu yerse buna fazla bir çözümleri yok. Geçenlerde okumuştum hangi ülke olduğunu hatırlamıyorum enerji sorunundan dolayı n.stanrallerin tekrar aktif edilmesi meseleleri var.

Son düzenleme:

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
boykotla saldırmaları icin gerekli olan techizatları sanki alamayacaklar bana komik geliyo ya ne diyim

Fthbsrn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Fatih Başaran
boykotla saldırmaları icin gerekli olan techizatları sanki alamayacaklar bana komik geliyo ya ne diyim
hocam sen boykot eden insanların amacını şey falan mı zannediyorsun
“İşte boykot ettik açlıktan ölecekler”
Bu bir tepkidir. Bir sarsıntıdır sadece. Herkes biliyor boykot edince bunların ekonomisin falan çökmeyeceğini. Sadece bu bir etki olabilir bazı şeylere. (Tabi bu şekilde yapılırsa bir b*k olmayacaktır o da ayrı mesele.)

Top Bottom