Neler Yeni

🔥İndirim 1 litre Sprite ve Kola 18₺

Vegien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emin Ceylan
Biri de demiyor ki israilin olduğu iddia edilen tüm markalar gerçekten israilin olsaydı dünyanın en zengin ülkesi israil olurdu. Benim coca coladan hisse senedim var coca cola benim malım.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
996
İsim
Kaira Bilgic
bn artık İSRAİL (ÇOCUK KATİLİ) bir ülkenin malını bedava verselrde almam alın le cola uludağ gazoz olsun bitsin
bunu en başından itibaren destekleseydiniz ya çocuk katili olunca mı aklınıza geldi kendi ülkenizin mallarını desteklemek o.O2

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
beyler simdi napıyoruz biliyomusunuz koli koli sipariş veriyoruz sonra sokağa döküp videoya cekiyoruz ve bütün dünyaya göz dağı veriyoruz ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

düşünce güzel almayalım abd israil ürünleri eyw ama anlayamadıgınız sey türkiye bu pazarda bütün abd ürünlerini almasa bile global markaların dişinin kovuğunu bile doldurmaz eger abd israile istedigi yardımı etmeyi kafaya koyarsa dünyanın suyunu cıkarır borca sokar genede kredi destegini verir o yuzden bana çok boş iş geliyo bu boykot olayı ha ama düşünce güzel saygı duyarım

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
beyler simdi napıyoruz biliyomusunuz koli koli sipariş veriyoruz sonra sokağa döküp videoya cekiyoruz ve bütün dünyaya göz dağı veriyoruz ;)

düşünce güzel almayalım abd israil ürünleri eyw ama anlayamadıgınız sey türkiye bu pazarda bütün abd ürünlerini almasa bile global markaların dişinin kovuğunu bile doldurmaz eger abd israile istedigi yardımı etmeyi kafaya koyarsa dünyanın suyunu cıkarır borca sokar genede kredi destegini verir o yuzden bana çok boş iş geliyo bu boykot olayı ha ama düşünce güzel saygı duyarım
Kardesim dogru diyosun da birlikten kuvvet dogar. Sen bu dusunceyle boykot etmezsen ben bu dusunceyle boykot etmezsem ne anlamı var bu isin. Ayrıca İsrail'in yaptıkları insanlık suçudur. Bunun din, dil, ırklık bi durumu kalmadı artık. Günlerdir binlerce sivil, masum, çocuk, yaşlı katlediliyor.
Haksızlık karşısında sesiz kalan, zulme ortak olandır.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
çöpleri kontrol edin arada dayılarımız sağolsun alıp alıp atıyorlar :ROFLMAO:

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
Diyarhan
Teşekkürler kutu kolalar sepette bitti ama nays ile kolisi 190tl ye geldi. Firma en ucuz 235 den veriyor.

cidden boykot yüzünden mi indirimde
Hayır zam öncesi eski stok bitirliyor. Her sezon yapılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
komik olanda kolayı israille ilişkilendirmek ne alakası var hatta siz parasını verip alın boykot için dökün ne kadar ilginç yorumlar
şimdi atıp tutarlar yok şundan yok bundan hayır için demiyorum ben zaten almamda saçma sapan yorumlar

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
Diyarhan
Kolanın israil ile alakası yok isim hakkını the coca cola company ye ödüyorlar. ham maddesi dışında hepsi o ülkedeki üretim tesisinde yapılıyor. Türk müdürü ve çalışanları var. 10 koli çektim bi 10 koli daha alsam mı diyorum. Kış sezonu yavaş gider diye korkuyorum boş yer kaplar.

Şöyle söyleyeyim ismi kola olduğu için satışlarının %10 u abd ye yani israil e gidiyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Kolanın israil ile alakası yok isim hakkını the coca cola company ye ödüyorlar. ham maddesi dışında hepsi o ülkedeki üretim tesisinde yapılıyor. Türk müdürü ve çalışanları var. 10 koli çektim bi 10 koli daha alsam mı diyorum. Kış sezonu yavaş gider diye korkuyorum boş yer kaplar.
TR şubesinin isim hakkını ve ham madde özütünü ana firmaya ödediğini sen de söylüyorsun işte. Öpücükle ödemiyorlar ya, parayla ödüyorlar. Bu para da senin aldığın kolalardan gidiyor onlara. Her türlü alışverişinle katkıda bulunmuş oluyorsun. Boykot edip etmemek senin bileceğin iş lakin benim alışverişimin mevzuyla alakası yok demek doğru bir bilgi değil.

Top Bottom