Neler Yeni

🔥İndirim 1 litre Sprite ve Kola 18₺

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Konuyu gördüğümde fiyata şok oldum ve 2,5lt Cola fiyatlarına baktım. Minimum 38TL diğer yerlerde 45TL.

Yakın tarihe kadar Türkiye'den daha pahalı diye yakınılan KKTC'de şuan 2,5lt Cola Cola 22TL, bu denli fiyat artışını beklemiyordum.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Arkadaşlar lütfen içmeyin içirmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

İhtiyaçla zevki karıştırıyorsun dostum telefon ve bilgisayar bir ihtiyaç ve türkiyede ne apple ın ne Windows un emsali yok aynı kalitede emsaller üretilirse gereken desteği veririz. Cola ihtiyaç değil. (İlk okul terk, beyin nöronu eksik arkadaşlar genel için yazıyorum bilginize)
xiaomi alır geçerim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İhtiyaçla zevki karıştırıyorsun dostum telefon ve bilgisayar bir ihtiyaç ve türkiyede ne apple ın ne Windows un emsali yok aynı kalitede emsaller üretilirse gereken desteği veririz. Cola ihtiyaç değil. (İlk okul terk, beyin nöronu eksik arkadaşlar genel için yazıyorum bilginize)
Windows un emsali var Linux yada pardus kullanabilirsin iphone nin emsali samsung var kullanabilirsin he dersen ki sen yapıyor musun? yapmıyorum çünkü iki tarafında canı cehenneme iki devletten de adam olmaz ondan dolayı benim ne işime geliyorsa onu kullanıyorum

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
Windows un emsali var Linux yada pardus kullanabilirsin iphone nin emsali samsung var kullanabilirsin he dersen ki sen yapıyor musun? yapmıyorum çünkü iki tarafında canı cehenneme iki devletten de adam olmaz ondan dolayı benim ne işime geliyorsa onu kullanıyorum
Türkiye’nin olan emsali yok yoksa yukardaki arkadaş Xiaomi demiş mesela bildiğim kadarıyla Xiaomi Çinin bir markası Doğu Türkistandaki zulümden bi haber Türk halkı her yerde Filistin’i konuşuyor ve İsrail’i boykot ediyor. Ama bizim kanımızdan olana göz yumuyoruz.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Türkiye’nin olan emsali yok yoksa yukardaki arkadaş Xiaomi demiş mesela bildiğim kadarıyla Xiaomi Çinin bir markası Doğu Türkistandaki zulümden bi haber Türk halkı her yerde Filistin’i konuşuyor ve İsrail’i boykot ediyor. Ama bizim kanımızdan olana göz yumuyoruz.
İşte bu yüzden xiaomi demedim samsung dedim güney kore ürünü Türkiyede windows kadar kaliteli üretileni yok ancak windowsun emsali yok dediği için linuxu örnek verebiliriz burda

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
İşte bu yüzden xiaomi demedim samsung dedim güney kore ürünü Türkiyede windows kadar kaliteli üretileni yok ancak windowsun emsali yok dediği için linuxu örnek verebiliriz burda
Her şeyin emsali vardır. Senin de dediğin gibi Türkiye nin olmadıktan sonra hangisi işime gelirse onu alırım.

Mert

80+ Silver
Direk tüketmeyeceksen sorun olmaz dolaba atarsan yeteri soğukluğa gelince açtığın zaman asidi kaçmaz asitli içeceklerde o yüzden soğuk içiniz yazıyor asitli bir şekilde tüketmek için
Zaten kola sıcak içilebilir bir içecek değil benim için ama teşekkürler tavsiye için. Bir şans daha verelim o zaman.

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: ANYA

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası