Neler Yeni

🔥İndirim 1 litre Sprite ve Kola 18₺

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah
Baştan sona boykot. Amazonda İsraile yardım yapmış

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Hüseyin Atik
Nasıl saatacaklarını şaşırdılar. Pepsiye pirinç bantlamışlar, kola neredeyse her büyük markette indirimde kfc mcdonalds burger king indirim dağıtıyor. Perişan olsunlar inşallah.

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Malesef geç akıllandık , hafta sonu 3000 TL lik market alışverişi yaptım. İsrail e destek vermeyen ürünler bir yana özellikle yerli ürünleri tercih ettim. Bundan sonra ölene kadar bu şekilde devam edeceğim. Madem orada akan kanı durdurmaya gücümüz yetmiyor, karınca misali tarafımız belli olsun. Bundan sonra değil coca cola , pepsi ye para vermeyi, boğazımdan geçirmeyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
İkisinden de birer tane sandım :) Kargoyla gelirken çok çalkalanıyor, ufak indirim için internetten almaya değmez. Paylaşım için teşekkürler.
Direk tüketmeyeceksen sorun olmaz dolaba atarsan yeteri soğukluğa gelince açtığın zaman asidi kaçmaz asitli içeceklerde o yüzden soğuk içiniz yazıyor asitli bir şekilde tüketmek için

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
Cola turka zaten türk markası değil miydi ne güzel işte milli marka + 3,5LT 30 lira falan çok iyi fiyat coca coladan geri kalır yanı da yok
Cola turka kurulduğunda Ülker holdinge aitti fakat 2015 gibi fln yanlış hatırlamıyorsam Japonlara satıldı

Xarun

80+
Ne çok milliyetçi kardeşimiz var burda göğsüm kabardı resmen.Şimdi elinizdeki amerikan malı iphone'larla amerikan malı windows sistem bilgisayarlarınızı da kullanmayı bırakın da samimiyetinize inanalım dostlar.Akan kanın en büyük sebebi abd sonuçta.

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Ne çok milliyetçi kardeşimiz var burda göğsüm kabardı resmen.Şimdi elinizdeki amerikan malı iphone'larla amerikan malı windows sistem bilgisayarlarınızı da kullanmayı bırakın da samimiyetinize inanalım dostlar.Akan kanın en büyük sebebi abd sonuçta.
Saçma sapan bir yorum

ChristianSerratos

80+ Silver

Loroz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kamer
İsrail ile coca colanın alakası nedir arkadaşlar?

Top Bottom