Neler Yeni

🔥İndirim 1 litre Sprite ve Kola 18₺

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,209
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Aldığımız kullandığımız her şey zaten İsrail, Amerikan ürünü bundan kaçış yok normal de kaçmak da mantıksız ama şu dönemde en azından biraz daha duyarlı olunabilir.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
cidden boykot yüzünden mi indirimde
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığımız kullandığımız her şey zaten İsrail, Amerikan ürünü bundan kaçış yok normal de kaçmak da mantıksız ama şu dönemde en azından biraz daha duyarlı olunabilir.
müslüman adamın kaçması gerek ve alması haram İnşallah daha fazla zarar ederler bunların dini imanı para

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
Ne çok milliyetçi kardeşimiz var burda göğsüm kabardı resmen.Şimdi elinizdeki amerikan malı iphone'larla amerikan malı windows sistem bilgisayarlarınızı da kullanmayı bırakın da samimiyetinize inanalım dostlar.Akan kanın en büyük sebebi abd sonuçta.
İhtiyaçla zevki karıştırıyorsun dostum telefon ve bilgisayar bir ihtiyaç ve türkiyede ne apple ın ne Windows un emsali yok aynı kalitede emsaller üretilirse gereken desteği veririz. Cola ihtiyaç değil. (İlk okul terk, beyin nöronu eksik arkadaşlar genel için yazıyorum bilginize)

Son düzenleme:

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Ne dersen de şuan bime git migrosa git kimse sevdasindan vazgeçmiyor 1 ay kola içmeyen nerdeyse yoktur boykot ediliyor ama buna devletin el atıp satışı durdurması lazım başka imkani yok
bazı tmo yerlerinde artık bunların malı alınmıyo dahada artar İnşallah

ErenMaiky

80+ Silver
İhtiyaçla zevki karıştırıyorsun dostum telefon ve bilgisayar bir ihtiyaç ve türkiyede ne apple ın ne Windows un emsali yok aynı kalitede emsaller üretilirse gereken desteği veririz. Cola ihtiyaç değil.
ben su içmiyom kola içiyom benim için ihtiyaç

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Pepsi migrosta,şokta,a101 de 17-18 TL'ye satılıyor
a101deki 1.25l
daha iyi bence :D

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

Bilal539

80+ Silver
Ben zaten içmiyordum bu saatten sonra gider türk malı soda içerim bunların ürünlerini almayın her şey israil diyede israil ürünü almakta saçma sen bizim olanı içinden ayıklayıp onu kullan kardeşim.

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53