Neler Yeni

1 martta metro kullanabilecek miyim?

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Arkadaşlar biliyorsunuz liselere sınavlar yapılıcak. Ama okulum başka semtte olduğu için metrosuz gidemiyorum. 20 yaş altına kısıtlandı diye hatırlıyorum. Haftaya gitsem metroyla bir sıkıntı olur mu?

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belediye veya vali ye sorabilirsiniz. Onlar dışında kim bilir fikrim yok
Anladım sağolasın ama açıklama yapmaları gerekmez mi herkesin okulu evinin dibinde değil. Ben burdan yürümeye kalksam şafak operasyonuna gider gibi artık uyanırım

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
O yaş kısıtlaması kalktı. Geçen ayın 26sındaydı sanırım. Binebiliyorsun. Bizim şehirde 26sıydı yani, çoğu yerde kalkmış olması gerek.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O yaş kısıtlaması kalktı. Geçen ayın 26sındaydı sanırım. Binebiliyorsun. Bizim şehirde 26sıydı yani, çoğu yerde kalkmış olması gerek.
Bilmiyordum, İstanbul'a ilgili bir şey de göremedim ama net te

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Taha Efe
hala 4 Aralık 2020 Genelgesi gecerli hala Ek genelge göremedim ben o Geneldede 20 yaş altı belli sürelerde vardı ama Metroya binnme vs varmı bilmem...

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
O yasak hangi yaş aralıgıydı hatırlamıyorumda kalktı ben 16 yasındayım metroya otobuse binebiliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Ben 2 hafta önce polise sordum bizim sokağa çıkma yasağı kalktımı dedim hayır dedi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Heath Ledger
Arkadaşlar biliyorsunuz liselere sınavlar yapılıcak. Ama okulum başka semtte olduğu için metrosuz gidemiyorum. 20 yaş altına kısıtlandı diye hatırlıyorum. Haftaya gitsem metroyla bir sıkıntı olur mu?
ankarada okullar ve dershaneler açıldığı için o kısıtlama iptal edildi. belki sizin ilinizde de böyle bir durum vardır. bakmanızı öneririm

Top Bottom