Neler Yeni

Yardım 1 Mayıstan sonra fiyatlar artar mı?

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet

1 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak gümrük vergisi yüzde 20'den yüzde 30'a çıkarıldı.​

Bu verginin arttırılması bilgisayar parçalarına yansır mı? Düşünceleriniz nedir?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

1 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak gümrük vergisi yüzde 20'den yüzde 30'a çıkarıldı.​

Bu verginin arttırılması bilgisayar parçalarına yansır mı? Düşünceleriniz nedir?
Gümrük vergisi arttığı için yurt dışı satın alımlar (AliExpress vb.) için geçerli olacağını düşünüyorum. Donanım parçalarının çoğunun yurt dışından geldiğini düşünürsek evet, artma olabilir. Yanlışım varsa düzeltin.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Gümrük vergisi arttığı için yurt dışı satın alımlar (AliExpress vb.) için geçerli olacağını düşünüyorum. Donanım parçalarının çoğunun yurt dışından geldiğini düşünürsek evet, artma olabilir. Yanlışım varsa düzeltin.
150 euro ve altı için AB dışından gelen ürünlere yapılacak ve ticaret yapmayanlar için olacak gümrük artışı. Kısacası etkilemez.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanım parçalarında eğer artış olacaksa erken davranıp bazı parçaları alayım diyorum

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
150 euro ve altı için AB dışından gelen ürünlere yapılacak ve ticaret yapmayanlar için olacak gümrük artışı. Kısacası etkilemez.
Teşekkürler, ben o kadar detayını bilmiyordum. Direkt arkadaşın yazdığına göre yorumladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donanım parçalarında eğer artış olacaksa erken davranıp bazı parçaları alayım diyorum
Bir arkadaş yorum yaptı, onu dikkate almanı öneririm.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence bütçen el verdiğince güzel fiyat yakaladığın zaman almak en iyisi TR koşullarında. Konudan bağımsız bir gün sonra farklı fiyatlar görebiliyorsun çünkü. Alabiliyorken almak en iyisi diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom