Selamlar. Üniversite okuyan bir gencim. Yurtta kalmak yerine okula git gel yaptığım için günde ortalama 120 km yol gideceğim. Öğrenci olduğum için aşırı fazla benzin parası harcamak istemiyorum. Konfor ve masraf benim için birinci planda ancak genç olduğum içinde bir yandan gözüme hoş gelen bir araba almak istiyorum. Bu fiyat bandında Corolla önerenler oldu ancak benim gözüme çok genç arabası gibi gelmediği için almak istemedim. Fikirlerinizi bekliyorum. Ek olarak kendi aklımdan geçirdiğim arabaları örnek vermek istiyorum ki size fikrimi daha net anlatabileyim:
1: Skoda Fabia
2: Honda Civic 2020
3: Pugeot 2008 ( Araba pugeot olduğundan kalitesinin çok iyi olmadığını çabuk dağılabilcek bir araç olduğunu söylediler)
4: Toyota C-HR ( Bir kaç yerde donanım zayıflığı olduğunu okudum kafamı karıştırdı)
5: Ford Focus Hatchback
Bunlar dışında her türlü önerinize açığım, arabalar konusunda aşırı teknik bilgi sahip olmadığım için bilgileriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler.
1: Skoda Fabia
2: Honda Civic 2020
3: Pugeot 2008 ( Araba pugeot olduğundan kalitesinin çok iyi olmadığını çabuk dağılabilcek bir araç olduğunu söylediler)
4: Toyota C-HR ( Bir kaç yerde donanım zayıflığı olduğunu okudum kafamı karıştırdı)
5: Ford Focus Hatchback
Bunlar dışında her türlü önerinize açığım, arabalar konusunda aşırı teknik bilgi sahip olmadığım için bilgileriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler.