Neler Yeni

1 Milyon 200 Bin TL araba önerisi.

Yasarm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yaşar
Selamlar. Üniversite okuyan bir gencim. Yurtta kalmak yerine okula git gel yaptığım için günde ortalama 120 km yol gideceğim. Öğrenci olduğum için aşırı fazla benzin parası harcamak istemiyorum. Konfor ve masraf benim için birinci planda ancak genç olduğum içinde bir yandan gözüme hoş gelen bir araba almak istiyorum. Bu fiyat bandında Corolla önerenler oldu ancak benim gözüme çok genç arabası gibi gelmediği için almak istemedim. Fikirlerinizi bekliyorum. Ek olarak kendi aklımdan geçirdiğim arabaları örnek vermek istiyorum ki size fikrimi daha net anlatabileyim:
1: Skoda Fabia
2: Honda Civic 2020
3: Pugeot 2008 ( Araba pugeot olduğundan kalitesinin çok iyi olmadığını çabuk dağılabilcek bir araç olduğunu söylediler)
4: Toyota C-HR ( Bir kaç yerde donanım zayıflığı olduğunu okudum kafamı karıştırdı)
5: Ford Focus Hatchback

Bunlar dışında her türlü önerinize açığım, arabalar konusunda aşırı teknik bilgi sahip olmadığım için bilgileriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler.

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet
Selamlar. Üniversite okuyan bir gencim. Yurtta kalmak yerine okula git gel yaptığım için günde ortalama 120 km yol gideceğim. Öğrenci olduğum için aşırı fazla benzin parası harcamak istemiyorum. Konfor ve masraf benim için birinci planda ancak genç olduğum içinde bir yandan gözüme hoş gelen bir araba almak istiyorum. Bu fiyat bandında Corolla önerenler oldu ancak benim gözüme çok genç arabası gibi gelmediği için almak istemedim. Fikirlerinizi bekliyorum. Ek olarak kendi aklımdan geçirdiğim arabaları örnek vermek istiyorum ki size fikrimi daha net anlatabileyim:
1: Skoda Fabia
2: Honda Civic 2020
3: Pugeot 2008 ( Araba pugeot olduğundan kalitesinin çok iyi olmadığını çabuk dağılabilcek bir araç olduğunu söylediler)
4: Toyota C-HR ( Bir kaç yerde donanım zayıflığı olduğunu okudum kafamı karıştırdı)
5: Ford Focus Hatchback

Bunlar dışında her türlü önerinize açığım, arabalar konusunda aşırı teknik bilgi sahip olmadığım için bilgileriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler.
fazla benzin harcamak istemiyorsan alman gereken tek araba corola hybrid diğerleriyle ortalama aynı yakarsın.

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
uğur
Hocam elektriklide alabilirsin öğrenciysen ekonomik olur

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Forget
Audi A4 al geç

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Ömür
Elektirikliden ziyade hybrid araçlara yönel reno captur-Toyota corolla-ford focus-skoda danın modelleri tam hatırlamıyorum

eneskaya6

80+ Silver
adam öğrenciyim az yaksın diyo sen gidip 318i öneriyon asşouıdgvbhup9ısadhfngıjpmoağdskföhggadsfhjsfgj
IMG_4305.jpeg

Kafasındaki arabalarla ayni yakıyor
asşouıdgvbhup9ısadhfngıjpmoağdskföhggadsfhjsfgj

“Bu fiyat bandında Corolla önerenler oldu ancak benim gözüme çok genç arabası gibi gelmediği için almak istemedim. Fikirlerinizi bekliyorum”
Bu forumda okumadan yazan çok türemeye basladi

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet
Alıntıyı görüntüle
Kafasındaki arabalarla ayni yakıyor
asşouıdgvbhup9ısadhfngıjpmoağdskföhggadsfhjsfgj

“Bu fiyat bandında Corolla önerenler oldu ancak benim gözüme çok genç arabası gibi gelmediği için almak istemedim. Fikirlerinizi bekliyorum”
Bu forumda okumadan yazan çok türemeye basladi
mevzu yakması değil ki hocam 10 yaşında bmw öneriyorsun 1.2 milyona

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Ömür
Opel mokka citroen c4 pejo 2008 falan bunların orta paketlerinde teknoloji ve güvenlik sistemleri iyi bunlarıda incele zaten bunlar çok tutulan çok satan araçlar

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
uğur
Byd dolphin bak 1.285Tl sıfır 450 menzili var evde 100tl doldurur heryeri gezersiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emre köse
Yeni corsalar da cok iyi hem konfor hem donanım açısından yakıt olarakdan segmentlerine göre bı tık daha iyi idi testlerde bende yakın zamanda sıfır almayı düşünüyorum corsa

Top Bottom