1 milyon aboneye ozel pc

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
7800
Beyler sizce donanim arsivi 1 milyona ozel sistem parcasi ne olabilir ins artik r5 3600 islemcili yuksek seviye yapar r3 3100 işlemciden sıkıldık . Benim sorum sizce ne olabilir?

Beyler sizce donanim arsivi 1 milyona ozel sistem parcasi ne olabilir ins artik r5 3600 islemcili yuksek seviye yapar r3 3100 işlemciden sıkıldık . Benim sorum sizce ne olabilir?
Bu aralar çok zor üstteki arkadaşın dediği gibi.

Aksam kendisi ekrankarti icin stok istedigini durumda paylasmis o yuzden sormak istedim

Sistem gelmeyecek çünkü 100 stokla sistem çıkmaz. 100 stok 10 dk'ya kalmaz biter

Sistem toplama işini belli bir süre unutmamız lazım. GPU stokları yok. 1660 süper tek başına 5k olmuş.

Yaza ya da bahara + 1 milyona özel gelebilir

Arkadaşlar tamamiyle kendi fikrimdir fakat bence markaların eli,nde stok olduğu halde fiyatları yükseltmek için depoda tutuyorlar 1970 1980lerde ki gibi yapıyorlar kıtlık olunca fiyatları uçuruyorlar böylece kar marjını yükseltmeye çalışıyorlar ondan dolayı stoklar gelse de ucuza gelmiceğine emin olabilirsiniz [kendi fikrimdir]

Geri