Süleyman Çakır derki :1 milyon paranız olsa yılbaşına kadar paranızı 2-3e katlatacak şekilde nerelere yatırım yapardınız veya yapan var mı aranızda
Aselsan1 milyon paranız olsa yılbaşına kadar paranızı 2-3e katlatacak şekilde nerelere yatırım yapardınız veya yapan var mı aranızda
Borsa hakkında pek bir bilgim yok maalesef
benim de hiçbir bilgim yok ki ya napsam bilemedimDostum harbi 1 milyon TL ile buradaki 2-3 anonimin tavsiyesi ile yatırım mı yapacaksın.
kankam en iyisi araba ya da motor al paketle garaja bir kenara at isteidğin zaman çıkar sat bana göre böyle pederle de konuştum yakında bir focus alıp garaja atacağız YTD YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİRbenim de hiçbir bilgim yok ki ya napsam bilemedim
Bilmiyorsan hiç uğraşma ya da daha teknik bilgisi az yatırım araçlarına bak. (dolar altın pound gibi)benim de hiçbir bilgim yok ki ya napsam bilemedim
bist 30dan en önemli şirketlere yatırım yapabilirsiniz analiz öğrenp kendiniz yapmanız daha mantıklı olur yatırımı1 milyon paranız olsa yılbaşına kadar paranızı 2-3e katlatacak şekilde nerelere yatırım yapardınız veya yapan var mı aranızda
max 10 15 adet lot alabilcek oda 500 tl falan yaparBen halka arz girdim ebebeke
biste yatırım yapacaksanız önce güzel güzel analiz videoları izlemeniz gerekiyor mesela tüpraş ekimde temettü verecekbenim de hiçbir bilgim yok ki ya napsam bilemedim
o kadar bile vermeyecek bencemax 10 15 adet lot alabilcek oda 500 TL falan yapar