Neler Yeni

1 Milyon TL Nakitiniz Varken Togg Alır mıydınız?

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
Çoluk çocuğun dolu olduğu yerde araba tavsiyesi almaya çalışıyorsunuz :)
tek çoluk çocuk yok hocam sitede mantıklı şeyler söyleyende oluyor ona bakılırsa :D

• Beğen
Reaksiyonlar: SAGE

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Sanırım arabayı siz almıcaksınız, o yüzden bence öneri vermeyin sonra kötü olursunuz

Mert

80+ Silver
Benzer bütçede Golf Impression bakıyorum. Isı pompası olmaması beni araçtan soğutuyor - ki zaten elektrikli araçlara da hiç ısınmış değilim.

senpai6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sergen
Bir milyona ne alınır sedan otomatik yada SUV tarzı otomatik

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Berk
800K kredi çekip Togg almayı düşünüyoruz. İkinci el araçlara sıcak bakmayan bir aile için bu tercih mantıklı olur mu? Alternatif önerileriniz ya da deneyimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
mutlaka belli başlı sorunları vardır sonuçta yeni bir araç, teknoloji ama ilk çıktığı zaman çok yalan yanlış(bilinçli olarak) karalama kampanyası yapıldı. ben yollarda görüyorum gayet heybetli duruyor. içine binme fırsatım da oldu, kullandım 1 ay kadar gayet güzel konforlu rahat. elektrikli araçların akıbeti ne olur bilinmez ama otopark/şarj imkanı varsa güzel fırsat

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
mutlaka belli başlı sorunları vardır sonuçta yeni bir araç, teknoloji ama ilk çıktığı zaman çok yalan yanlış(bilinçli olarak) karalama kampanyası yapıldı. ben yollarda görüyorum gayet heybetli duruyor. içine binme fırsatım da oldu, kullandım 1 ay kadar gayet güzel konforlu rahat. elektrikli araçların akıbeti ne olur bilinmez ama otopark/şarj imkanı varsa güzel fırsat
hocam ofisimin dibinde direkt olarak şarj istasyonu var ancak ev tipi şarja maalesef uygun bir alan maalesef yok bu tarz bir durumda ne tavsiye edersiniz

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
800K kredi çekip Togg almayı düşünüyoruz. İkinci el araçlara sıcak bakmayan bir aile için bu tercih mantıklı olur mu? Alternatif önerileriniz ya da deneyimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Almazdim

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
En son BYD'nin araçları gelmişti Ve yanlış hatırlamıyorsam BYD Dolphin 1.200K'dı ve Dolu paket diye biliyorum BYD alınabilir bence

Togg Alınmaz

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
almazdım

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
valla togg alınır mı bilmiyorumda şu piyasada ne bekleyeceksin ne birilerine soracaksın 3 aydır araba bakıyorum 400k param var hangi arabayı sorsam onu alma diyor herkes

Top Bottom