Neler Yeni

1 Milyon TL ye Mining sistem kuran kişiyle aramda geçen konuşma. :)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
bide böyle mining ci tayfa var biliyorsun :) Neymiş efendim iyi bir mining yapılan kart oyun oynanan karttan daha az yorulurmuşmuş.
Undervolt yapınca daha az kullanılıyor sanıyor herhalde oyun kartından.
Undervolt yapsan da 24 saat çalışıyor kesintisiz o kart ...
Komik .
videoya yorumum:

Ekler

• 20210124_193817.jpg
    20210124_193817.jpg
    113.4 KB · Hit: 67

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
miningli kart almaz ama o mining yaptıysa kart iyi durumdadır
hahaha aynen bir de öyle bir durum. Bir miningci asla mining yapılmış bir kart almaz. Çünkü performans alamaz. Ama kendisinin mining yaptığı kart oyun oynanmış karttan daha iyi dir. Nedense :)

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Bu adami biliyorum 1 ay once izlemiştim 124 tane saphire 5700 ekran karti ile minig yapiyordu

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Mining kart ölmüştür, bu kart 76 derece sıcaklık 100 derece VRAM sıcaklığında aralıksız çalışıyor, bundan uzun bir kullanım beklemeyin.

Bu arada mining yapanlar 4-5 ay sonra neden yaptık neden girdik diye ağlayacak bunu unutmayın.

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Mining yapılan kartlar genelde pek yorulmuyor. 7/24 çalışsa bile herhangi bir sorun teşkil etmez. Bu kartlar onlarca yıl çalışabilecek aletler. Değişim gerektirecek tek şey fan olabilir, o da çalıştırmaya bağlı.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Çağrı Bey'in madem böyle bir söylemi var; minig yapılmamış bir kart ile "Düzgün Mining yapılmış" kartın karşılaştırmasını yapıp, yayınlasın.
valla reis biraz araştırdım ama mining yapılmış kartla , düzgün mining yapılmış kart nasıl oluyor bende merak etmiştim. Bir sonuç bulamadım. Miningle , Düzgün mining arasındaki farkı gerçekten merak edioyum, neye göre kategörilize ediliyor bu.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
@bariskarali,
Dediğinde aman aman haksız bir durum yok, "Mining" abartıldığı kadar kartı yoran bir işlem değil.
Mining için gerekli ayarları - OC/UV- yapılmış bir kart, oyuncuların GTA V oynamasından daha az yoracaktır.
Zaten yorduğu kısım ekran kartının bellek kısmı, çektiği güç miktarı da belli. Arkadaş, bunu demek istemiş.
GTA V RP sunucularında 7/24 gezip oyununu oynayan kişi, yüksek ihtimalle kartı daha fazla yoruyordur. :)

samet4747

80+ Platinum
haklım olm oyunda az fps alıyorsun ekran kartı yoruluyor ama miningde yorulmuyor 300 fps rahadddd (!)

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Undervolt yapınca daha az kullanılıyor sanıyor herhalde oyun kartından.
Undervolt yapsan da 24 saat çalışıyor kesintisiz o kart ...
Komik .
videoya yorumum:
reis hepsine cevap vermeye kalksak ne zaman yeter, ne de uğraşacak takatimiz kalır. Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok sonuçta çalmıyorlar çırpmuyorlar vatan hayinliği yapmıyorlar ama bazı kabullenilmesi gerekende hususlar var. Mining yapılan kartlar ömrü oyun oynanan kartlardan çok çok daha erken bitiyor. Ama bunu miningci abilerimize kardeşlerimize anlatamıyoruz. Bunu kabullenseler yeter şimdilik :) tabi genelleme yapmıyorum. yanlış anlaşışlmasın.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
İstediği uv+oc yapsın yılın 365 günü 24 saati çalışan kart oyuncu kartından temiz olamaz.
7/24 oyun oynayan birine ben daha hayatımda rastlamadım hemde 365 günü

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
İstediği uv+oc yapsın yılın 365 günü 24 saati çalışan kart oyuncu kartından temiz olamaz.
7/24 oyun oynayan birine ben daha hayatımda rastlamadım hemde 365 günü
aynen katılıyorum. Ben oyun bağımlısıyım diyen kişi bile onun yarısı kadar full time oyun oynayamaz bence.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yol yapıyor kendine. İleride satma ihtimaline karşın 😄

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Yol yapıyor kendine. İleride satma ihtimaline karşın 😄
e tabi bukadar yapılan masraf var. İlerde bu kartlar ne olacak? tabiiki sahibinden letgo gibi pek denetimi olmayan isteyenin at koşturduğu yerlerde çoğu fazla test ve detay bilmeyen kardeşlerimize temiz kart diye satılacak. Ben buna karşıyım. Elimden geldiğince milleti bilgilendirmeye çalısıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,335
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom