Neler Yeni

1 Milyon TL ye Mining sistem kuran kişiyle aramda geçen konuşma. :)

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Arkadaşlar geçenlerde bir youtube videosuna denk geldim 1 milyon tl ye mining sistem kurmuşlar. Bende Ekran kartı stoklarının bitmesinden oldukça şikayetçi olan birisiyiyim. Kendi isteğime , bütceme göre ekran kartı bulamıyorum stok olmadığı için. Biz oyuncuların stok bulamadığı zamanda millet gidiyor piyasada ucuz pahalı demeden bütün kartları topluyor. O anın refleksiyle, Yorum olarak şöyle bir yorum attım ve içerik üreticisinin verdiği cevap çok müzdarip geldi. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında gerçekten haklı mı sizce? En son verdiğim cevapta sizcede haklı değil miyim?

Ekler

• Yaptığım yorum..PNG
    Yaptığım yorum..PNG
    24.8 KB · Hit: 363
  • İçerik üreticisinden aldığım cevap..PNG
    İçerik üreticisinden aldığım cevap..PNG
    11.6 KB · Hit: 371
  • ve son olarak verdiğim cevap..PNG
    ve son olarak verdiğim cevap..PNG
    37.8 KB · Hit: 369

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ya keşke mining için farklı ekran kartları üretseler
Var zaten. Ama tahmin et ne eksik?

Bu arada mining kartı oyundan az yıpratır. Gidipte hooob mining deniyorum diye mining denenmez. OC' si var ardından UV' si ve bunu harmanlaması var.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,096
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
miningli kart almaz ama o mining yaptıysa kart iyi durumdadır

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar geçenlerde bir youtube videosuna denk geldim 1 milyon TL ye mining sistem kurmuşlar. Bende Ekran kartı stoklarının bitmesinden oldukça şikayetçi olan birisiyiyim. Kendi isteğime , bütceme göre ekran kartı bulamıyorum stok olmadığı için. Biz oyuncuların stok bulamadığı zamanda millet gidiyor piyasada ucuz pahalı demeden bütün kartları topluyor. O anın refleksiyle, Yorum olarak şöyle bir yorum attım ve içerik üreticisinin verdiği cevap çok müzdarip geldi. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında gerçekten haklı mı sizce? En son verdiğim cevapta sizcede haklı değil miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre
Bende aynı durumdan muzdaripim. Aslında gerçekten yurtdışından almak daha mantıklı çünkü inno3d 1660ti a 3500 lira fiyat yazmışlardı ertesi gün stok bitmişti. Maalesef hem korona hem de bitcoin artışı üst üste gelince bende 2.el gt 430 a kalakaldım:) ekran kartı alana kadar bunu kullanıyorum. Hayırlısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,297
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom