evet en sonki DA sistemin son 200 stoğu yok olmuştu ne oldu onlar açıklama yapıldı mı?Bunuda ellerine yüzlerine bulaştırırlar kesin GencerGaming görünce direk olumsuz etki yapıyor bende
Maalesef bende deBunuda ellerine yüzlerine bulaştırırlar kesin GencerGaming görünce direk olumsuz etki yapıyor bende
Valla ben yanlış stok girip ürün satıp sonradan iade edilenlerden biriyim. Banane kardeş benim sistemimde gözükmüyo diyip 2 gün sonra parayı yatırmışlardı iş bilmezler. Daha da güvenim kalmadı onlardan en ufak alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Neyse böyle işte reisin konuyu kirletmeyelimevet en sonki DA sistemin son 200 stoğu yok olmuştu ne oldu onlar açıklama yapıldı mı?
11.499 luk sistem alınır mı?Son 17 dakika
Alınır tabi.11.499 luk sistem alınır mı?
Daha başlamadı ama belki değiştirmeye başlamış olabilirler.Bu 1 Nisan indirimi mi?Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi
Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Seçili ürünlerde mi olacak sizin attığınız linkteki eşyalar mı sadece?Daha başlamadı ama belki değiştirmeye başlamış olabilirler.