Neler Yeni

🔥İndirim 1 Nisan Gencer Gaming İndirim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Yarın indirim olacakmış. Saat 19:00 ile 03:00 Arasında umarım güzel ürünler gelir.
Link gelince paylaşırım.
ibrahim bey windows telefonunuz uygulamasından android eşleşiyor fakat iphone eşleşmiyor bununla alakalı bi bilginiz varmıdır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nedense bu firma hiç güven vermiyor. Bir sistem aldım demonte seçeneği seçtim uzun süre kargolanmayınca aradım çok zor olsada konusabildim yoğunlarmış demonte seçtim dedim demonte gönderimi yasaklanmış dediler iade alın dedim tamam dediler yine biraz geçti karta iade olmadı yine zor olsada ulaştım muhasebeye de arayıp ürünü iade ettiğimi söylemem lazımmış 3 günde muhasebeye zor ulaştım tamam dediler yine 3 gün bekledim sonunda iade oldu. Biraz başıboş firmaymış gibi geldi tamamen şahsi fikrim.
donanım arşivi hazır sistem aldım 3 4 günde hala hazırlanıyor yazıyordu bende demonte istedim hemen 1 günde kargoladılar 3 gündede geldi bi sıkıntı olmadı ama müşteri hizmetlerine bağlanmak sıkıntı dediğinm gibi

rejisor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ünal can
ibrahim bey windows telefonunuz uygulamasından android eşleşiyor fakat iphone eşleşmiyor bununla alakalı bi bilginiz varmıdır ?

donanım arşivi hazır sistem aldım 3 4 günde hala hazırlanıyor yazıyordu bende demonte istedim hemen 1 günde kargoladılar 3 gündede geldi bi sıkıntı olmadı ama müşteri hizmetlerine bağlanmak sıkıntı dediğinm gibi

Yeni sistemleri öyleymiş demonte seçseniz bile demonte göndermiyorlar bilginiz olsun

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,126
İsim
Oğuz Oğuz
1 TL'ye 4090'lara filan hazır olun.
EfzuTteWsAIRDu_.jpg

JSezar

80+ Silver
indirim diye zam yapmadıkları ürünleri de satabilirler.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,291
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Gencergamingte orta seviye sistemler uygun oluyor genelde güzel bişey gelebilir

Checkmate

80+ Silver
İndirimler başladı mı ?

@Ckribrahim hocam indirim bu gün mü başlıyor yoksa 1 nisan mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,552
Üyeler
162,834
Son üye
PARAHARCAMASEVDALISI
Top Bottom