TatilMilli eğitime bağlı olan okullarda 1 nisan pazartesi okul var mı arkadaşlar? İnternetten baktım tatil diyen var demeyen var? Tam bilgisi olan var mı?
Eyw hocam teşekkür ederimEvet tatil
Eyw hocam teşekkür ederimTatil
Evet seçimlerden dolayı tatil olduMilli eğitime bağlı olan okullarda 1 nisan pazartesi okul var mı arkadaşlar? İnternetten baktım tatil diyen var demeyen var? Tam bilgisi olan var mı?
Stajyerler üzgünEvet seçimlerden dolayı tatil oldu
Hocam seçim pazar neden pazartesi tatil ders işleyelim diyen -5 iq öğretmen yalakası geldi aklıma :SMilli eğitime bağlı olan okullarda 1 nisan pazartesi okul var mı arkadaşlar? İnternetten baktım tatil diyen var demeyen var? Tam bilgisi olan var mı?
tatilMilli eğitime bağlı olan okullarda 1 nisan pazartesi okul var mı arkadaşlar? İnternetten baktım tatil diyen var demeyen var? Tam bilgisi olan var mı?
YOOOOOKMilli eğitime bağlı olan okullarda 1 nisan pazartesi okul var mı arkadaşlar? İnternetten baktım tatil diyen var demeyen var? Tam bilgisi olan var mı?
Okul yok otur sabaha kadar, ben zıbarıcam öğlene kalkarımMilli eğitime bağlı olan okullarda 1 nisan pazartesi okul var mı arkadaşlar? İnternetten baktım tatil diyen var demeyen var? Tam bilgisi olan var mı?