Neler Yeni

🚨1 OCAK 🚨Burger Crush Bedava Hamburger Veya Sıcak Çikolata 🚨

Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Onur Yücel
duyar kasanlar linçleyecektir ama şunları alamayan bi zahmet kafeye bi yere gitmesin
Yav zıplamayın bir şeye de ya her şeye niye burnumuzu sokuyoruz biz millet olarak?
Sizene birader faydalanacaksan teşekkür et git faydalan, faydalanmayacaksan konuşma kapa konuyu.
Her şeye illa bi burnumu sokucam illa yorum yapacam, elinizde klavye var diye her şeye yorum yapma zorunluluğunuz yok.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
Yav zıplamayın bir şeye de ya her şeye niye burnumuzu sokuyoruz biz millet olarak?
Sizene birader faydalanacaksan teşekkür et git faydalan, faydalanmayacaksan konuşma kapa konuyu.
Her şeye illa bi burnumu sokucam illa yorum yapacam, elinizde klavye var diye her şeye yorum yapma zorunluluğunuz yok.
Doğru dedin, bi bunlar biliyor zaten.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
duyar kasanlar linçleyecektir ama şunları alamayan bi zahmet kafeye bi yere gitmesin
Her şeye fikir belirtmek zorunda mısın ve bu kadar vizyonsuzsan en fakir sensin şu konudaki, gidip double big mac menümü yedikten sonra yanında çerez niyetine sandviç olarak yiyemiyor muyum aklına bu ihtimalden önce gidip sadece onu yiyip dönmek geliyorsa ve buna göre yargılıyorsan sen hiçbir kafeye gitme bu fakir zihniyetinle

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Lan yaptık da 3 gün kullanım süresi varmış. Bi avm ye uğramak şart oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam nasıl yapıyosun maks 250 yapabiliyorum
çok kolaydı 3 lüden fazla birleştirince daha fazla puan ve süre alıyosun. Daha 30-35 saniye avrdı 400 btiti

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
zamanında bunun çok ekmeğini yedim tekrar gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

3e mi düştü emin misiniz
Oynamak için gün uzun da kazandıktan sonra kullanım süresi 3 gün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Gürcan AYDIN
Instagram
grcnaydn
Steam
qurc4n
Twitter
grcnaydn
Yav, ben oyuna girdim, kendi kendine otomatik patlamaya başladı, 100 puan bile etmedi, son 10sn kala bana geldi, azcık ordan aldım, bitti...???

Ne alaka herkesin durumunu iyi mi? sanıyorsun? Asgari ücret alan kişi karnını bile zor doyuruyor, şunları dediğin şeyleri alamayan çok kişi var , bişey yazmadan önce kendinizi karşı tarafın yerine koyun sonra yazın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Muhammet Zora
Duyar kasılıcak bir şey yok bunu alıp kimse fakirlikten kurtulmayacak ancak zevk meselesi sonuçta bedava zehir baldan tatlıdır

Top Bottom