msi g241 aldım 1500e . hiç kaçırmak istemiyorum bea. fiyatı da yükseldi.Değiştirin. O ölü pikseller çoğalabiliyor.
msi g241 aldım 1500e . hiç kaçırmak istemiyorum bea. fiyatı da yükseldi.Kesin iade et süre dolmadan neden ölü pixelli kullanmak isteyesin ve onlar giderek artar zamanla
Ama ölü pixelli kullanma derim ilerde büyürse çok pişman olursunmsi g241 aldım 1500e . hiç kaçırmak istemiyorum bea. fiyatı da yükseldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
msi g241 aldım 1500e . hiç kaçırmak istemiyorum bea. fiyatı da yükseldi.
Ölü pikselli monitör mü alacaksınız? Pişman olursunuz.msi g241 aldım 1500e . hiç kaçırmak istemiyorum bea. fiyatı da yükseldi.
msi g241 aldım 1500e . hiç kaçırmak istemiyorum bea. fiyatı da yükseldi.
Peki zamanla çoğalırsa 3 olursa o zaman msi ya garantiye yollayabilr miyim?
Peki zamanla çoğalırsa 3 olursa o zaman msi ya garantiye yollayabilr miyim?Ama ölü pixelli kullanma derim ilerde büyürse çok pişman olursun
Peki zamanla çoğalırsa 3 olursa o zaman msi ya garantiye yollayabilr miyim?Ölü pikselli monitör mü alacaksınız? Pişman olursunuz.
Bence Değiştir1 ölü piksel için iade gerek var mı?
2 ölü piksel için iade gerek var mı?
3 için zaten değişim oluyor.
en az 3 isteniyor msi tarafından
Yollayamazsınız. Zaten size ölü pikselli satıyorlar.Peki zamanla çoğalırsa 3 olursa o zaman msi ya garantiye yollayabilr miyim?
Peki zamanla çoğalırsa 3 olursa o zaman msi ya garantiye yollayabilr miyim?
1 tane bile olsa iade edilmeli ölü pikselli alacak olsaniz gider teşhir ürünü alirdiniz ayni fiyata ölü pikselsizler varken neden ölü pikselli kullanasiniz.1 ölü piksel için iade gerek var mı?
2 ölü piksel için iade gerek var mı?
3 için zaten değişim oluyor.
en az 3 isteniyor msi tarafından
ölü piksel çıkarsa msi kalitesini yollacayam yani offYollayamazsınız. Zaten size ölü pikselli satıyorlar.
artık aynı fiyata değil 2300 lira msi g2411 tane bile olsa iade edilmeli ölü pikselli alacak olsaniz gider teşhir ürünü alirdiniz ayni fiyata ölü pikselsizler varken neden ölü pikselli kullanasiniz.