- Konu Sahibi Konu Sahibi
online aldım. satıcısı incehesapMagazadan aldiysan iade etme hakkin yok diye biliyorum.Online uzerinden mi siparis etmistiniz?
online aldım. satıcısı incehesapMagazadan aldiysan iade etme hakkin yok diye biliyorum.Online uzerinden mi siparis etmistiniz?
Hocam en doğal hakkın değişim istemek benim şahsen kullanırken gözüm sürekli oraya giderdiNe yapmalıyım ya biri akıl versin aslında göürntüyü pek etkilemiyor bu ölü pikseller ama bu kadar para verdiğim bi ürünün kususrsuz olmasını istemekte en doğal hakkım diye düşünüyorum.Kurumsal faturayla aldığım için iadede sorun olur mu sizce teknosa üzerinden aldım ürünü. Birde faturayı direkt olarak kutuya yapıştırmışlar ekstra bir koruma yok bu yüzden ürünün kutusundada soyulmalar var. Ne yapsam bilemiyorum.
Maalesef öyle oluyo. Büyük ihtimalle test etmesem fark etmeyeceğim bişey ama şuan orada ölü piksel olduğunu bildiğim için oraya bakıyorum sadeceHocam en doğal hakkın değişim istemek benim şahsen kullanırken gözüm sürekli oraya giderdi
Hocam 2 şeyi değerlendir:Ne yapmalıyım ya biri akıl versin aslında göürntüyü pek etkilemiyor bu ölü pikseller ama bu kadar para verdiğim bi ürünün kususrsuz olmasını istemekte en doğal hakkım diye düşünüyorum.Kurumsal faturayla aldığım için iadede sorun olur mu sizce teknosa üzerinden aldım ürünü. Birde faturayı direkt olarak kutuya yapıştırmışlar ekstra bir koruma yok bu yüzden ürünün kutusundada soyulmalar var. Ne yapsam bilemiyorum.
ışık sızması testi yaptım o konuda gayet iyi. Ölü piksellerin biri sağ allta biri sol alttaHocam 2 şeyi değerlendir:
1) Işık sızması ve IPS glow kötü durumda mı?
2) Ölü piksel rahatsız edici yerlerde veya birbirine yakın mı yani çok belli oluyorlar mı?
Bu ikisinin cevabı hayır ise bence iade etme zira elinizdeki ölü piksel rahatsız etmiyor ama yeniden gelen üründe ışık sızması vs. olursa o rahatsız edecektir.
Güzel monitör bu arada. Hayırlı olsun.