Neler Yeni

MSI G274QPX ölü piksel

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Renas Doğan

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Ümit
Şimdi birazdan msi şovalyeleri gelip markayı korur bunlardan monitör alınmaz laptopta alınmaz bu markadan mümkün olduğunca uzak durun .

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Renas Doğan
Ne yapmalıyım ya biri akıl versin aslında göürntüyü pek etkilemiyor bu ölü pikseller ama bu kadar para verdiğim bi ürünün kususrsuz olmasını istemekte en doğal hakkım diye düşünüyorum.Kurumsal faturayla aldığım için iadede sorun olur mu sizce teknosa üzerinden aldım ürünü. Birde faturayı direkt olarak kutuya yapıştırmışlar ekstra bir koruma yok bu yüzden ürünün kutusundada soyulmalar var. Ne yapsam bilemiyorum.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
Ne yapmalıyım ya biri akıl versin aslında göürntüyü pek etkilemiyor bu ölü pikseller ama bu kadar para verdiğim bi ürünün kususrsuz olmasını istemekte en doğal hakkım diye düşünüyorum.Kurumsal faturayla aldığım için iadede sorun olur mu sizce teknosa üzerinden aldım ürünü. Birde faturayı direkt olarak kutuya yapıştırmışlar ekstra bir koruma yok bu yüzden ürünün kutusundada soyulmalar var. Ne yapsam bilemiyorum.
Hocam en doğal hakkın değişim istemek benim şahsen kullanırken gözüm sürekli oraya giderdi

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Renas Doğan
Hocam en doğal hakkın değişim istemek benim şahsen kullanırken gözüm sürekli oraya giderdi
Maalesef öyle oluyo. Büyük ihtimalle test etmesem fark etmeyeceğim bişey ama şuan orada ölü piksel olduğunu bildiğim için oraya bakıyorum sadece

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam 2 şeyi değerlendir:
1) Işık sızması ve IPS glow kötü durumda mı?
2) Ölü piksel rahatsız edici yerlerde veya birbirine yakın mı yani çok belli oluyorlar mı?
Bu ikisinin cevabı hayır ise bence iade etme zira elinizdeki ölü piksel rahatsız etmiyor ama yeniden gelen üründe ışık sızması vs. olursa o rahatsız edecektir.

Güzel monitör bu arada. Hayırlı olsun.

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Renas Doğan
Hocam 2 şeyi değerlendir:
1) Işık sızması ve IPS glow kötü durumda mı?
2) Ölü piksel rahatsız edici yerlerde veya birbirine yakın mı yani çok belli oluyorlar mı?
Bu ikisinin cevabı hayır ise bence iade etme zira elinizdeki ölü piksel rahatsız etmiyor ama yeniden gelen üründe ışık sızması vs. olursa o rahatsız edecektir.

Güzel monitör bu arada. Hayırlı olsun.
ışık sızması testi yaptım o konuda gayet iyi. Ölü piksellerin biri sağ allta biri sol altta

zehra_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Zehra Yılmaz
Bildiğim kadarıyla mağazanın inisiyatifine kalmış diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Renas Doğan
iade talebi oluşturdum teknosa üzerinden cuma günü gelip kapımdan alacaklar umarım iadesi kabul olur

Top Bottom