Neler Yeni

1 ölü pikselli monitörde haklı çıkar mıyım?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Arkadaşlar MSI MAG 251RX aldım, servisi aradım 3 ölü piksel isteniyor bildiğiniz gibi. Fakat ürüne 6800 TL gibi bir ücret ödedim ve ölü piksel olmasını istememek en doğal hakkım diye düşünüyorum. Ben bu ürünün değişimini veya iadesini istiyorum. MSI global sayfasına yazdım, cevap bekliyorum. Daha dünden önce teslim aldım nasıl bir yol izlemeliyim? THH'den net lehime karar çıkar mı?

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Nereden aldın?

The Batman

80+ Silver
Aldığın yere bağlı ben monitörü biraz pahalı yerden aldım ama 0 sorun amazonsa alırlar diğerleri zor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,620
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Normalde 1 ölü piksel de kusurdur.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nereden aldın?
İtopya hocam.
Aldığın yere bağlı ben monitörü biraz pahalı yerden aldım ama 0 sorun amazonsa alırlar diğerleri zor
İtopya hocam.
Normalde 1 ölü piksel de kusurdur.
Kesinlikle hocam. Ölü piksele katlanmak zorunda değilim o kadar ücret ödedikten sonra. Bu saçma sapan 3 ölü piksel olayıyla sıyrılıyorlar. AOC adamdır, 1 ölü pikseli bile kusur sayıyor.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
İade almazlarsa thh ye başvurucam de her türlü sen haklısın 0 kusurlu ürün olamaz

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Aynı durumdayım. THHye başvurdum. Sonuç bekliyorum.
Hocam ne zaman başvurdunuz? Ne zaman sonuçlanıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade almazlarsa thh ye başvurucam de her türlü sen haklısın 0 kusurlu ürün olamaz
MSI globale yazdım onlardan haber bekliyorum eğer olumlu dönüş alamazsam hemen THH başvurumu yapacağım.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın

MSI globale yazdım onlardan haber bekliyorum eğer olumlu dönüş alamazsam hemen THH başvurumu yapacağım.
Önce itopya mağazası varsa yakınında git konuş hallederler ben itoypadan g24f2 aldım piksel testi yaptırdım ne olur ne olmaz diyor ölü piksel garanti içinde değil

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Önce itopya mağazası varsa yakınında git konuş hallederler ben itoypadan g24f2 aldım piksel testi yaptırdım ne olur ne olmaz diyor ölü piksel garanti içinde değil
Hocam ben online aldım ürünü, mağazalara yakın değilim şehir farklı. O yüzden bakamadım.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bendeki pixel aldıktan birkaç ay sonra oluştu. Yeni satın aldıysan direkt 14 günlük iade hakkını kullan bence. Aynı fiyattaysa başka yerden alırsın tekrar. Yoksa uğraştırıcı bir süreç piksel mevzusu. 2 ay önce THHye basvurdum gecen hafta firmanın savunması geldi. Karara bağlanması da birkaç ay sürer muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,644
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom