Neler Yeni

1 pini kırık anakart çalışır mı?

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
elimde 775 pin bir anakart var. foxconn g31 mv-k ama 1 pini kırık diğer pinlerinin hepsi sağlam. kırık pini biraz yukarı kaydırdım işlemciye temas edicek şekilde. ama çalıştırıp çalıştırmamak riskli mi emin olamadım. sizce ne yapmalıyım.
bu arada pinin tamamı değil yarısı kırıldı.

20220116_1730532.jpg

Son düzenleme:

Hybriss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Ali Dalverir
Çalışmazsa bile tamiri var

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Atyxah

80+ Silver
Büyük ihtimalle çalışır ama bazı sorunlar olabilir olana kadar sorunsuz çalışır zaten ve tamiri var o pine pin kaynatıyorlar lehimle felan bi tak çalıştır dene

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle çalışır ama bazı sorunlar olabilir olana kadar sorunsuz çalışır zaten ve tamiri var o pine pin kaynatıyorlar lehimle felan bi tak çalıştır dene
çalışıyorsa zaten hiç tamirle uğraşmam ama çalışmazsa elimde lehim makinesi falan var. kendim de yapabilirim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,806
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O pinin ne için kullanıldığına göre değişir. 2-3 pin eksikle bile çalıştığını gördüm.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Reball'da kullanılan makinelerle değiştiriliyor diye biliyorum.
biraz araştırdım riskliymiş o yöntem anakartın yollarını çatlatabiliyormuş ve masraflı olur. o yüzden çöalışıyorsa böyle kullanıcam diğer türlü en kötü lehim ile pin takarım. ama o da biraz riskli olmadı tamirciye yaptırırım.

Atyxah

80+ Silver
biraz araştırdım riskliymiş o yöntem anakartın yollarını çatlatabiliyormuş ve masraflı olur. o yüzden çöalışıyorsa böyle kullanıcam diğer türlü en kötü lehim ile pin takarım. ama o da biraz riskli olmadı tamirciye yaptırırım.
Çalışır ama mesela ısınınca direkt kapanabilir felan şans işi denemek lazım belki hiç açılmaz belki de taş gibi çalışır hiçbir fark olmaz denemek lazım ama önce dene sonra en kötü ihtimalle sen uğraşırsın ama bence kendin yapmaya çalışma oraya tel atıyorlar reballing makinesi felan gereksiz sadece basit bir tel lehimlemek gerekiyor pinin etrafı biraz boşsa sen bile yapabilirsin aslında ısı vererek felan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,620
Üyeler
160,413
Son üye
Gibbous282
Top Bottom