SeastoreKing
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 811
çalışırsa o pinin sıkıntı çıkarıp çıakrmadığını nasıl anlayabilirim.Çalışabilir.
Testlerde belli olabiliyor, mesela bazılarında fazlaca ısınma, kimisinde yük altında kapanma gibi sorunlar olabiliyor.çalışırsa o pinin sıkıntı çıkarıp çıakrmadığını nasıl anlayabilirim.
nasıl tamir edilebilir. komple soketi sökip yeni soket taktırmak masraflı oluyor. ona bulaşamam.Çalışmazsa bile tamiri var
çalışıyorsa zaten hiç tamirle uğraşmam ama çalışmazsa elimde lehim makinesi falan var. kendim de yapabilirim.Büyük ihtimalle çalışır ama bazı sorunlar olabilir olana kadar sorunsuz çalışır zaten ve tamiri var o pine pin kaynatıyorlar lehimle felan bi tak çalıştır dene
Deneyip göreceksin, bizimle de paylaşırsan iyi olur. Stress testi ile sıcaklık değerlerine bakabilirsinçalışıyorsa zaten hiç tamirle uğraşmam ama çalışmazsa elimde lehim makinesi falan var. kendim de yapabilirim.
Reball'da kullanılan makinelerle değiştiriliyor diye biliyorum.çalışıyorsa zaten hiç tamirle uğraşmam ama çalışmazsa elimde lehim makinesi falan var. kendim de yapabilirim.
biraz araştırdım riskliymiş o yöntem anakartın yollarını çatlatabiliyormuş ve masraflı olur. o yüzden çöalışıyorsa böyle kullanıcam diğer türlü en kötü lehim ile pin takarım. ama o da biraz riskli olmadı tamirciye yaptırırım.Reball'da kullanılan makinelerle değiştiriliyor diye biliyorum.
Çalışır ama mesela ısınınca direkt kapanabilir felan şans işi denemek lazım belki hiç açılmaz belki de taş gibi çalışır hiçbir fark olmaz denemek lazım ama önce dene sonra en kötü ihtimalle sen uğraşırsın ama bence kendin yapmaya çalışma oraya tel atıyorlar reballing makinesi felan gereksiz sadece basit bir tel lehimlemek gerekiyor pinin etrafı biraz boşsa sen bile yapabilirsin aslında ısı vererek felanbiraz araştırdım riskliymiş o yöntem anakartın yollarını çatlatabiliyormuş ve masraflı olur. o yüzden çöalışıyorsa böyle kullanıcam diğer türlü en kötü lehim ile pin takarım. ama o da biraz riskli olmadı tamirciye yaptırırım.