1 pini kırık anakart çalışır mı?

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
811
elimde 775 pin bir anakart var. foxconn g31 mv-k ama 1 pini kırık diğer pinlerinin hepsi sağlam. kırık pini biraz yukarı kaydırdım işlemciye temas edicek şekilde. ama çalıştırıp çalıştırmamak riskli mi emin olamadım. sizce ne yapmalıyım.
bu arada pinin tamamı değil yarısı kırıldı.

20220116_1730532.jpg

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle çalışır ama bazı sorunlar olabilir olana kadar sorunsuz çalışır zaten ve tamiri var o pine pin kaynatıyorlar lehimle felan bi tak çalıştır dene

Büyük ihtimalle çalışır ama bazı sorunlar olabilir olana kadar sorunsuz çalışır zaten ve tamiri var o pine pin kaynatıyorlar lehimle felan bi tak çalıştır dene
çalışıyorsa zaten hiç tamirle uğraşmam ama çalışmazsa elimde lehim makinesi falan var. kendim de yapabilirim.

Reball'da kullanılan makinelerle değiştiriliyor diye biliyorum.
biraz araştırdım riskliymiş o yöntem anakartın yollarını çatlatabiliyormuş ve masraflı olur. o yüzden çöalışıyorsa böyle kullanıcam diğer türlü en kötü lehim ile pin takarım. ama o da biraz riskli olmadı tamirciye yaptırırım.

biraz araştırdım riskliymiş o yöntem anakartın yollarını çatlatabiliyormuş ve masraflı olur. o yüzden çöalışıyorsa böyle kullanıcam diğer türlü en kötü lehim ile pin takarım. ama o da biraz riskli olmadı tamirciye yaptırırım.
Çalışır ama mesela ısınınca direkt kapanabilir felan şans işi denemek lazım belki hiç açılmaz belki de taş gibi çalışır hiçbir fark olmaz denemek lazım ama önce dene sonra en kötü ihtimalle sen uğraşırsın ama bence kendin yapmaya çalışma oraya tel atıyorlar reballing makinesi felan gereksiz sadece basit bir tel lehimlemek gerekiyor pinin etrafı biraz boşsa sen bile yapabilirsin aslında ısı vererek felan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri