Bilgisayarı kapat. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. RAM'leri çıkardıktan sonra kasanın açma düğmesine 4-5 defa bas (PSU kablosu takılı olmasın!). Ondan sonra JBAT1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Değdirdikten sonra RAM'lerden sadece birini 2. slota takıp sistemi çalıştır. Görüntü gelmezse 5 dakika falan bekle hocam.msı b450 a pro max
Bilgisayarı kapat. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. RAM'leri çıkardıktan sonra kasanın açma düğmesine 4-5 defa bas (PSU kablosu takılı olmasın!). Ondan sonra JBAT1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Değdirdikten sonra RAM'lerden sadece birini 2. slota takıp sistemi çalıştır. Görüntü gelmezse 5 dakika falan bekle hocam.Alıntıyı görüntülesağlıklı bir işlem mi hocam ona göre yapayım
Evet doğrudur.jbat dediğin yere güç kablosu çekili bir şekilde 5 10 saniye bastırıyorum doğrumu anladım
Hayır tek tornavidayı ikisine aynı anda değdiriyorsun.2 diş var her dişi birer tornavida değdiriyorum
Tamamdır sorun yok sıfırlamış. F1'e basabilirsin. BIOS ekranı gelecek.ayrı ayrı yaptım problem olur mu, sistem geldi fakat şöyle bir ekran da geldi
Aynen hocam. Bunu söküp aynı yere diğer RAM'i tak bakalım.biosa girdim şuan tek rami görüyor sıkıntı yok, sistemi kapatıp 2.yi takayım mı