Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
Boş kalsın diğer slot hocam.ayrı yere diğer ram i takayım diğer slot boş kalsın mı çıkanı mı takayım
Boş kalsın diğer slot hocam.ayrı yere diğer ram i takayım diğer slot boş kalsın mı çıkanı mı takayım
Masaüstüne geç bakalım. Görev Yöneticisine girip fotoğraf at bakalım hocam.aynı yere diğer ram i de taktım şuan yine açıldı pc hocam
görev yötecisinden istediğin kısım varsa söyle orayaı da atayımMasaüstüne geç bakalım. Görev Yöneticisine girip fotoğraf at bakalım hocam.
Masaüstüne geç bakalım. Görev Yöneticisine girip fotoğraf at bakalım hocam.
Az önceki RAM'ide boş slota tak bakalım.görev yötecisinden istediğin kısım varsa söyle orayaı da atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ramlerden biri tam oturmamıştır click sesine dikkat edin
2 slot var demişsiniz ama attıgınız ssde 4 yer varmış gibi gözüküyorevet knk 2 slot var zaten nereye takacam başka
yaw durduk yere oldu harbi aşırı gıcık bir durum
yanlış ekran görüntüsü attım bro2 slot var demişsiniz ama attıgınız ssde 4 yer varmış gibi gözüküyor
Az önceki RAM'ide boş slota tak bakalım.
knkm allah senden razı olsun, valla gece gece rahat uyuyacam sayende eksik olmayasın <3 <3 <3 <3 <3yanlış ekran görüntüsü attım bro
Senin bu RAM'lerin modelleri farklıymış. Bundan önce XMP 1 de mi çalıştırıyordun?yanlış ekran görüntüsü attım bro
Senin bu RAM'lerin ikisi aynı model mi farklı model mi?knk xmp nedir, en son biraz kurcalamıştım
aynı knk, gskilsBu baktığım XMP Profile değeri de olabilir. İki tane destekliyor sanırım.
Senin bu RAM'lerin ikisi aynı model mi farklı model mi?