Mervan1703
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 2000
1 tb m2 ssd almak istiyorum ama hangi marka iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum önerilere açığım
İkisi bir olacaksa peki ?Windows kurulacaksa ilk seçenek, depolama amaçlı kullanılacaksa ikinci seçenek mantıklı.![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.445,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Butce artacak o zaman , kc3000 s70 blade hp fx900 guzel seçenekler 3 civarindaİkisi bir olacaksa peki ?
1 tb m2 ssd almak istiyorum ama hangi marka iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum önerilere açığım
Exceria G2 alınabilir. Aslında her iki model de alınabilir. Yapılan iş yüküne göre model seçilirse daha iyi olur.İkisi bir olacaksa peki ?
O model riskli, çoğu kullanıcı bir anda diskin öldüğünden çokça bahsetmiş forumlarda.En f/p dramli kaliteli xpg s70 sanırım
Dramli, soğutuculu 3.5 TL
SSD'nin modeliyle beraber 'specs' veya 'review' yazılırsa çıkan sayfalara bakılabilir. Örnek: TechPowerUp.ssd de dram olup olmadığını nasıl anlayabiliriz
o zaman kinsgton nv3 dramli değil öyle miExceria G2 alınabilir. Aslında her iki model de alınabilir. Yapılan iş yüküne göre model seçilirse daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O model riskli, çoğu kullanıcı bir anda diskin öldüğünden çokça bahsetmiş forumlarda.
SSD'nin modeliyle beraber 'specs' veya 'review' yazılırsa çıkan sayfalara bakılabilir. Örnek: TechPowerUp.
o zaman kinsgton nv3 dramli değil öyle mi
erkenden bilseydim bunu ne olurdu be daha 1 hafta önce aldım ben nv3 :/
Alınabilir olduğunu da düşünmüyorum, alternatifler tercih edilebilir.
Alındıysa kullanılabilir, sorun olmayacaktır.erkenden bilseydim bunu ne olurdu be daha 1 hafta önce aldım ben nv3 :/