Neler Yeni

1 tb M2 ssd önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
2000
1 tb m2 ssd almak istiyorum ama hangi marka iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum önerilere açığım

Windows kurulacaksa ilk seçenek, depolama amaçlı kullanılacaksa ikinci seçenek mantıklı.

Windows kurulacaksa ilk seçenek, depolama amaçlı kullanılacaksa ikinci seçenek mantıklı.
İkisi bir olacaksa peki ?

ssd de dram olup olmadığını nasıl anlayabiliriz

İkisi bir olacaksa peki ?
Exceria G2 alınabilir. Aslında her iki model de alınabilir. Yapılan iş yüküne göre model seçilirse daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En f/p dramli kaliteli xpg s70 sanırım
Dramli, soğutuculu 3.5 TL
O model riskli, çoğu kullanıcı bir anda diskin öldüğünden çokça bahsetmiş forumlarda.
ssd de dram olup olmadığını nasıl anlayabiliriz
SSD'nin modeliyle beraber 'specs' veya 'review' yazılırsa çıkan sayfalara bakılabilir. Örnek: TechPowerUp.

Son düzenleme:
Exceria G2 alınabilir. Aslında her iki model de alınabilir. Yapılan iş yüküne göre model seçilirse daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O model riskli, çoğu kullanıcı bir anda diskin öldüğünden çokça bahsetmiş forumlarda.

SSD'nin modeliyle beraber 'specs' veya 'review' yazılırsa çıkan sayfalara bakılabilir. Örnek: TechPowerUp.
o zaman kinsgton nv3 dramli değil öyle mi

erkenden bilseydim bunu ne olurdu be daha 1 hafta önce aldım ben nv3 :/
Alındıysa kullanılabilir, sorun olmayacaktır.

Bu konuda detaylı bir şekilde özellikleri öğrenme yöntemi yazılmış. SSD'nin bilgi ekranı bu yazılan mesajda paylaşılırsa az çok fikir edinilebilir. Konu için de fikir yolu olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,885
Üyeler
173,429
Son üye
berkantcnar
Geri