Çözüldü✓ 1 TB M2 SSD önerisi?

HMB önbellek var o da iyidir DRAM takıntı işi biraz :)
Gelen arkadaş yazmış ondan dedim, içine Rdr2, dark souls serileri ve Baldurs Gate atacağım. Bunlarda texture sorunu çıkarmasın yeterlidir:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimde 500gb yükseltmem lazım bu nasıl fp mi yoksa 500-1k koyup daha iyisi alınır mı? hiç bilgim yok
Hocam benimde SSD bilgim yok, aldım arkadaş önerdiği gibi.

Gelen arkadaş yazmış ondan dedim, içine Rdr2, dark souls serileri ve Baldurs Gate atacağım. Bunlarda texture sorunu çıkarmasın yeterlidir:)
Çıkarmaz oyun için fazlasıyla yeter de artar, dram çok abartılıyor burda :) Hmb önbellekler dram aratmıyor, işletim sistemi kurduğun drive da dram iyidir iş yapacaksan o zaman da iyidir ama oyunda falan farkı anlamazsın bile.

benimde 500gb yükseltmem lazım bu nasıl fp mi yoksa 500-1k koyup daha iyisi alınır mı? hiç bilgim yok
500ler genelde fp değil 1tb al

Hocam benimde SSD bilgim yok, aldım arkadaş önerdiği gibi.
Ben de kullanıyorum 2 aydır yüzlerce saat oyun oynadım textute sorunu hiç olmadı

500ler genelde fp değil 1tb al

Ben de kullanıyorum 2 aydır yüzlerce saat oyun oynadım textute sorunu hiç olmadı
500 benimki zaten 1 yıldır kullandığım 1 tb ye geçicem fp mi bu attığın diyorum yoksa 500-1000 eklenip daha farklı bi modelmi alıyım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
500 benimki zaten 1 yıldır kullandığım 1 tb ye geçicem fp mi bu attığın diyorum yoksa 500-1000 eklenip daha farklı bi modelmi alıyım
A tier ssd yami çok iyi alınır

bu çok ısınıyor pasif soğutma bloğu yoksa anakartta hız düşüşü olacak. dram aşırı önemli bir şey değil forumda gereksiz abartılıyor. alttaki adataya para kaptıran var mı diyene de aldırma
Sizin önerdiğiniz bir model var mı peki 2TB olarak ? Fiyatı çok yüksek olmazsa sevinirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
6 - 6.5k bandına çıkabilirim eğer başka model de varsa aklınızda

ben olsam kc3000'ü alırdım. kingston renegade'e aşırı yakın tepe model bir ssd

Geri