1 tb ssd önerisi lazım

Yiğit Emre

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
max 6k bütcem ver hatta 6kya dayanmasın mümkünse
1tb öneri istiyorum ama 500gb da işimi görür 3k ya falan 500gb önerileriniz varsa onlarda işimi görür

2. el okeyse baya güzel ssdler var bende aldım wipe ettim kullanıyorum. sıfır alacaksanız ise ben alsam Kioxia exceria plus g3 alır geçerdim direkt.

2. el okeyse baya güzel ssdler var bende aldım wipe ettim kullanıyorum. sıfır alacaksanız ise ben alsam Kioxia exceria plus g3 alır geçerdim direkt.
Ben 3300 tl iken bu modeli söyledim bana prosunu yolladılar. Umarım dolandırılmamışımdır. Daha takıp test etmedim.

Ben 3300 tl iken bu modeli söyledim bana prosunu yolladılar. Umarım dolandırılmamışımdır. Daha takıp test etmedim.
hocam şöyleki ssd tier listten de bakabilirsiniz, pro modeli g3 ün bir üstü denilebilecek bir model. Aralarındaki en büyük fark g3te hbm memory kullanılırken proda dram kullanılıyor yani daha iyi pro. Onun dışında çok bir fark gözükmüyor fakat dikkatli baktığınızda pronun kontrolcüsü de g3e kıyasla daha iyi ve ssdnin daha yüksek hızlara da çıkmasını sağlıyor.

genel olarak g3 için orta seviye pro için üst seviye demek bence yanlış olmaz.

hocam şöyleki ssd tier listten de bakabilirsiniz, pro modeli g3 ün bir üstü denilebilecek bir model. Aralarındaki en büyük fark g3te hbm memory kullanılırken proda dram kullanılıyor yani daha iyi pro. Onun dışında çok bir fark gözükmüyor fakat dikkatli baktığınızda pronun kontrolcüsü de g3e kıyasla daha iyi ve ssdnin daha yüksek hızlara da çıkmasını sağlıyor.
genel olarak g3 için orta seviye pro için üst seviye demek bence yanlış olmaz.
biliyorum hocam daha iyi zaten ama ben aldığımda satıcı bana g3 modeli yerine pro olanı gönderdi o zaman g3 3300 tl pro 5000tl civarıydı. Bir yanlışlık oldu, bir de daha iyi ssd diye geri göndermedim zaten ama 2 sene önce bazı samsung 990 prolarda fake ya da kötü kalite NAND kullanıyorlarmış fln acaba bunda da aynısı olur mu diye dedim.

Geri