Kargo ücreti ne kadar?Alasım geldi karttada 1 2 TL var FAKAT KARGO ÜCRETİNİ UNUTMAYIN egerbaşka bir ürün de alacaksanız mutlaka ekleyin
Kargo ücreti ne kadar?Alasım geldi karttada 1 2 TL var FAKAT KARGO ÜCRETİNİ UNUTMAYIN egerbaşka bir ürün de alacaksanız mutlaka ekleyin
Olabilir fiyatına göre dpi düşük everest kullanıyorum zamanında 50tlye almıştım (39tlye vardı ben bilgisayarcıdan almıştım) Taş gibi birkaç kere yere düştü kapagı çıktım banamısın demedi (onda bile 3000 dpi var) Bu James Donkey mouse sadece tasarım için alınır112 çok kötü deniliyor ama. Arkadaşım memnun kalmamıştı.
Haklısın hocam.İhtiyacı olmayan almasın,
2000 DPI ve çok iyi bir model değil.
Sadece kargosu da 10 TL zaten.
Bırakın ihtiyacı olan alsın.
Ürün görünmeden önce 21:15 te 1tlye ***** gelecek yazıyordu sonra ürün geldi1 TL olacağı nerden biliniyor ben onu anlamadım?
9.99TLKargo ücreti ne kadar?
150TL ürün alırsan bedava tüm ürünlerde kargoArkadaşlar mouse ihtiyacım var 3 tane alacagım hepsine ayrı kargo mu öderim
gaming gecesinde max 1 ürün alabilirsinArkadaşlar mouse ihtiyacım var 3 tane alacagım hepsine ayrı kargo mu öderim
Hayır ve en fazla 2 tane alınıyorArkadaşlar mouse ihtiyacım var 3 tane alacagım hepsine ayrı kargo mu öderim
2 ürün açıklamasında öyle1 mi 2 mi