-Yec
80+ Bronze
Amazon ve teknobiyotik. Şu poşet gibi olanların alayi sahte
Peki
Amazon ve teknobiyotik. Şu poşet gibi olanların alayi sahte
En ucuz link https://www.amazon.com.tr/Arctic-AC...ocphy=9056788&hvtargid=pla-600861085163&psc=1
Yanlış sürme ihtimaliniz de var. Şahsen ben bir sorun yaşamıyorumEmin ol dediğim gibi olmuyor bizzat eski bilgisayarımda şahit oldum.
İşlemcimin ısısı stok fandaki macun ile gayet iyiydi ama bir kaç zaman sonra yenilemek için bilgisayarcıdan aldığım ucuz bir macun sürdüm ve işlemci ciddi şekilde ısınmaya başladı,kasaya dokununca bile fark ediyordum ısındığını.
10 TL den fazla kargo parası vermen peki?Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.comSoğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.comPlatoon Pl 9810 Işlemci Termal Macun Şırınga Küçük Boy Gri Fiyatları ve Özellikleri
Platoon Pl 9810 Işlemci Termal Macun Şırınga Küçük Boy Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.comOverclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11
Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.comTermal Macun 1 Gr Fiyatları ve Özellikleri
Termal Macun 1 Gr en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
Pahalı kaçar ama şunuda ekleyim
Robotekno Termal Macun Gümüş Heatsink Alüminyum Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Robotekno Termal Macun Gümüş Heatsink Alüminyum Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
^^
Yanlış sürmediğimi biliyorum ve kaliteli bir macun kullanıp aradaki derece farkına bakmalasınız,dediğimi daha net anlarsınız.Yanlış sürme ihtimaliniz de var. Şahsen ben bir sorun yaşamıyorum
MX4 Mastergel pro da kullandım, 10 15 liralık macunda 2 3 liralık macun da. Kullandığınız işlemciye göre de değişiklik gösterir.Yanlış sürmediğimi biliyorum ve kaliteli bir macun kullanıp aradaki derece farkına bakmalasınız,dediğimi daha net anlarsınız.
Tamam da sana anlatmak istediğim kaliteli,kalitesiz macun arasındaki farkı gözlemlemek.MX4 Mastergel pro da kullandım, 10 15 liralık macunda 2 3 liralık macun da. Kullandığınız işlemciye göre de değişiklik gösterir.
Şu duruma katılmiyorum. Termal macunun görevi fan ve işlemci arasında isi yalitimi yapmaktır. Şahsen stok fan ve 90w bandında bir işlemci ile 15 liralık macun gayet iyi bir şekilde çalışıyorTamam da sana anlatmak istediğim kaliteli,kalitesiz macun arasındaki farkı gözlemlemek.
Zaten ısınmayan bir işlemciye kalitesiz macun sürsen bile belli bir süre ısınma sorunu yaşayacağını veya ısınma problemi olduğunu fark edeceğini sanmıyorum.
(Tabi bir zaman sonra hemen kurudukları için sıkıntı yaratabilir,şahsi düşüncem bütçe varsa işlemci ne olursa olsun kalitelisini almak lazım)
Dediğin şey saçma,15 liralık kalitesiz bir macunu 65w değerinde 5600x veya 3600'e sürsem o işlemciler gereksiz derecede fazla ısınır ve uzun vadede sıkıntı yaratabilir.Şu duruma katılmiyorum. Termal macunun görevi fan ve işlemci arasında isi yalitimi yapmaktır. Şahsen stok fan ve 90w bandında bir işlemci ile 15 liralık macun gayet iyi bir şekilde çalışıyor
Kaliteli macun yıllarca falan kullanılmaz. Normalde de minimum 6 al maksimum 1 yıl içinde termal macununu değiştirilmesi ve kasanın temizlenilmesi tavsiye edilir. Ömrü biterden bahsedilen kısım ise kurumasıdır. Üst düzey işlemcilerde mx4 gibi macunlar kullanılabilir fakat ben gidişte 50 60 liralık veya 100 200 liralık işlemciye 100 liralık macun surmem. Eğer hala diretirim dersen kendi sistemimde 15 liralık macun kullanıyorum test edebilirim senin için.Dediğin şey saçma,15 liralık kalitesiz bir macunu 65w değerinde 5600x veya 3600'e sürsem o işlemciler gereksiz derecede fazla ısınır ve uzun vadede sıkıntı yaratabilir.
Alıntıyı görüntüle
Konuyu daha fazla uzatmayalım,uzatalım dersen özelden yazabilirsin.