tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 174
Bu sesi yapıyor ve açılıyor fakat hiçbir şekilde biosa giremiyorum yetişmiyor.

Yaptım hocam olmadı.Ekran kartı arızasını işaret ediyor bu ses. Kabloları ve slota oturduğundan emin ol veya tekrar çıkar tak yap.

www.computerhope.com

www.computerhope.com
				Bu nedir
Computer POST and Beep Codes
Computer beep codes and other POST issues. Page includes AMI, Award, Dell, IBM, and Phoenix BIOS beep code help and information.www.computerhope.com
Beep seslerinin anlamlarını gösteriyor. Ekran kartı devresini tamamlayamıyor anakart. Tam oturmamış olabilir anakartta veya ekran kartında arıza olabilir.Bu nedir
Nasıl düzelirBeep seslerinin anlamlarını gösteriyor. Ekran kartı devresini tamamlayamıyor anakart. Tam oturmamış olabilir anakartta veya ekran kartında arıza olabilir.
Her şeyi doğru taktığından eminsen yapacak bir şey yok servise yolla ekran kartınıNasıl düzelir
Ramler ile alakalı değil hocam ekran kartında bir sıkıntı var garantisi devam ediyorsa yollayın.Bu yüzden mi oluyor acaba?
Ramlerimin QVL adı F4-3200C16S-8GGVKB
Anakartın QVL destekleri: https://download.gigabyte.com/FileList/Memory/mb_memory_b550-gaming-x-v2_renoir.pdf
Ekran kartımda bir sorun yok ama oyun falan açabiliyorum açılışta o sesi yapıyor sadeceEkran kartı arızası.