1 yıl geçti kaç ev sözü tutuldu

OUHasan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
4,281
Çoğu yerin altında tüneller var bence oraları kapatıyorlar yada orda birşeyler arıyorlar bu tüneller sadece deprem bölgesinde değil şuna yaşadığım tarsustada var yd deki pekçok yerde var .

Milyonlarca insan evsiz kaldı. 1 yıl içinde hepsinin telafi edileceği sözü verdi. De nerde? Bu sözün tutulması için illa oğlunun şehit düşmesi mi lazım? Yazık cidden yazık artık...
@Carl-S @Furkan Karagülle

Dostum depremzedelerin evlerini yeniden yapmak bu adamın görevi değil. Bu adam bir sanatçı ve ayrıca o kadar insanın evini hemen yapamaz. Bu adam hükümet değil. Böyle bir şey soracaksan devletin başında kimler varsa ona soracaksın. Neden bütün depremzedelerin evleri hala yapılmadı neden hala çadırda yaşayan insanlar var diye.

Dostum depremzedelerin evlerini yeniden yapmak bu adamın görevi değil. Bu adam bir sanatçı ve ayrıca o kadar insanın evini hemen yapamaz. Bu adam hükümet değil. Böyle bir şey soracaksan devletin başında kimler varsa ona soracaksın. Neden bütün depremzedelerin evleri hala yapılmadı neden hala çadırda yaşayan insanlar var diye.
Abi sence ben Haluk abimden bahsediyorum? Adamın hakkını asla ödeyemeyiz... Yaptıklarını iktidar da yapmadı muhalefet de yapmadı. Bahsettiğim kişiler belli zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,564
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri