Neler Yeni

1 Yıl Miningde Kullanılmış Ekran Kartı Aldım !!

karta ne kadar iyi bakıldığı önemli, her mining yapılan karta "MİNİNG kart Pelformansini etkilemez" demek yanlış olur gibi
Hocam Çekirdekler eksilmiyor
Frekans düşmüyor
Mosfetler aynı Mosfet
Termal macun ile fan değişikliği yapılırsa normal kullanılan oyuncu kartından farkı kalmaz oyun oynarken de %100 yük altında saatlerce oynuyorsun miningde de

Bazı YouTuberlar çıkıyor isimleri lazım değil
"vay efendim miningli kart pelformans düşürür müş, Kartın ömrü bitermis" falan filan

Kart ağır sıcaklıklarda yipranabilir Pelformans kaybetmez ömür kaybetmez bazı yollar belirgin olabilir buyuzden karta zarar gelme olasılığı az çünkü bu aletler çalışmak için varlar ha oyun ha mining
ömür olarak şu şekilde azalır kart ısınır ısınır artık bazı yollar daha belirgin daha görünür ve hassas hale gelir ozaman eskir
5 yıl kullanacaksan 3 yıl kullanırsın

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
ben bır zaman sonra laf anlatmayı kestım herkesde anlamsız bır algı var
mınınglı kartın ağzına edılmıştır duvardan duvara grup yapılmıştır diye düşünyorlar, artık bir şey olunca senın konuyu atarım referans olarak
kart hayırlı olsun sıstemınde guzelmış umarım hıç sorun çıkartmaz
kart desteğinede aşık oldum

abcdefg1234

80+ Silver
ben bır zaman sonra laf anlatmayı kestım herkesde anlamsız bır algı var
mınınglı kartın ağzına edılmıştır duvardan duvara grup yapılmıştır diye düşünyorlar, artık bir şey olunca senın konuyu atarım referans olarak
kart hayırlı olsun sıstemınde guzelmış umarım hıç sorun çıkartmaz
kart desteğinede aşık oldum
Sağolun, inşallah ilerleyen zamanlarda sorun çıkartmaz.

Kart desteği araştırıyordum, 50-60 TL ye ayarlanabilir destekler satılıyor ama evden bir şey uydurabilir miyim diye bi baktım. Sert kargo köpüğü buldum. Boyunu kasaya göre kesip destek olarak koydum. Zamanla şekli değişmezse fena durmadı, f/p ekran kartı desteği yapmış oldum :D

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,502
İsim
Hacı
Öff Red Devil mi o? Manyak kart hayırlı olsun.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Güzel fiyat güzel kart hayırlı olsun

marilyn

80+ Silver
İkinci elden mining yapılmış Red Devil 6700XT satın aldım. Kart bu sabah elime ulaştı , oyunlarda ve benchmark programlarında testini gerçekleştirdim. Yaptığım testler sonucunda Sıfır bir 6700XT ile performans olarak pek bi fark olmadığını görmüş oldum.

Fps düşüklüğü, Fps drop, Siyah ekran, Yüksek sıcaklık, Driver sorunu, Fan sesi gibi bi problem yok şu anlık ama 1 günlük kullanımdan kesin bir sonuca varılamaz tabii ki :)

Red Devil 6700XT ninde soğutma performansı çok iyiymiş. %100 yük altındayken ve 200 Watt Güç tüketirken sadece %35 fan hızıyla kartı 60 derecede tutabiliyor

Yakında 6700XT Stock vs Undervolt konusunu da açmayı düşünüyorum beklemede kalın :D

(!!! Bu konuyu Miningli kart alınır algısı oluşturmak için açmadım , kendi tecrübemi paylaşıyorum sadece !!!)

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Havalandırması uv oc iyi yapılmışsa ve kartın bakımı düzenli yapılıyorsa mining oyun oynamaktan daha az zarar veriyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,910
İsim
Emre Zengin
İkinci elden mining yapılmış Red Devil 6700XT satın aldım. Kart bu sabah elime ulaştı , oyunlarda ve benchmark programlarında testini gerçekleştirdim. Yaptığım testler sonucunda Sıfır bir 6700XT ile performans olarak pek bi fark olmadığını görmüş oldum.

Fps düşüklüğü, Fps drop, Siyah ekran, Yüksek sıcaklık, Driver sorunu, Fan sesi gibi bi problem yok şu anlık ama 1 günlük kullanımdan kesin bir sonuca varılamaz tabii ki :)

Red Devil 6700XT ninde soğutma performansı çok iyiymiş. %100 yük altındayken ve 200 Watt Güç tüketirken sadece %35 fan hızıyla kartı 60 derecede tutabiliyor

Yakında 6700XT Stock vs Undervolt konusunu da açmayı düşünüyorum beklemede kalın :D

(!!! Bu konuyu Miningli kart alınır algısı oluşturmak için açmadım , kendi tecrübemi paylaşıyorum sadece !!!)

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Hayırlı olsun problemsiz kullanman dileğiyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,919
Üyeler
163,079
Son üye
The-King
Top Bottom