Hocam Çekirdekler eksilmiyorkarta ne kadar iyi bakıldığı önemli, her mining yapılan karta "MİNİNG kart Pelformansini etkilemez" demek yanlış olur gibi
evet ben de serin ortamda iyi bakılması tarafında söyledim, haklısınız zatenömür olarak şu şekilde azalır kart ısınır ısınır artık bazı yollar daha belirgin daha görünür ve hassas hale gelir ozaman eskir
5 yıl kullanacaksan 3 yıl kullanırsın
Ama Pelformans etkilenmez eskime hızlı olurevet ben de serin ortamda iyi bakılması tarafında söyledim, haklısınız zaten
Sağolun, inşallah ilerleyen zamanlarda sorun çıkartmaz.ben bır zaman sonra laf anlatmayı kestım herkesde anlamsız bır algı var
mınınglı kartın ağzına edılmıştır duvardan duvara grup yapılmıştır diye düşünyorlar, artık bir şey olunca senın konuyu atarım referans olarak
kart hayırlı olsun sıstemınde guzelmış umarım hıç sorun çıkartmaz
kart desteğinede aşık oldum
güzel olmuşkartı desteği yapmış oldum
Sağolun ,teşekkür ederimÖff Red Devil mi o? Manyak kart hayırlı olsun.
Sağolun, teşekkürler.Güzel fiyat güzel kart hayırlı olsun
Havalandırması uv oc iyi yapılmışsa ve kartın bakımı düzenli yapılıyorsa mining oyun oynamaktan daha az zarar veriyorİkinci elden mining yapılmış Red Devil 6700XT satın aldım. Kart bu sabah elime ulaştı , oyunlarda ve benchmark programlarında testini gerçekleştirdim. Yaptığım testler sonucunda Sıfır bir 6700XT ile performans olarak pek bi fark olmadığını görmüş oldum.
Fps düşüklüğü, Fps drop, Siyah ekran, Yüksek sıcaklık, Driver sorunu, Fan sesi gibi bi problem yok şu anlık ama 1 günlük kullanımdan kesin bir sonuca varılamaz tabii ki
Red Devil 6700XT ninde soğutma performansı çok iyiymiş. %100 yük altındayken ve 200 Watt Güç tüketirken sadece %35 fan hızıyla kartı 60 derecede tutabiliyor
Yakında 6700XT Stock vs Undervolt konusunu da açmayı düşünüyorum beklemede kalın
(!!! Bu konuyu Miningli kart alınır algısı oluşturmak için açmadım , kendi tecrübemi paylaşıyorum sadece !!!)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun problemsiz kullanman dileğiyle.İkinci elden mining yapılmış Red Devil 6700XT satın aldım. Kart bu sabah elime ulaştı , oyunlarda ve benchmark programlarında testini gerçekleştirdim. Yaptığım testler sonucunda Sıfır bir 6700XT ile performans olarak pek bi fark olmadığını görmüş oldum.
Fps düşüklüğü, Fps drop, Siyah ekran, Yüksek sıcaklık, Driver sorunu, Fan sesi gibi bi problem yok şu anlık ama 1 günlük kullanımdan kesin bir sonuca varılamaz tabii ki
Red Devil 6700XT ninde soğutma performansı çok iyiymiş. %100 yük altındayken ve 200 Watt Güç tüketirken sadece %35 fan hızıyla kartı 60 derecede tutabiliyor
Yakında 6700XT Stock vs Undervolt konusunu da açmayı düşünüyorum beklemede kalın
(!!! Bu konuyu Miningli kart alınır algısı oluşturmak için açmadım , kendi tecrübemi paylaşıyorum sadece !!!)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle