SazanSavar
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Uygun Olmayan Konu Başlığı
silinebilir
Son düzenleme:
Stremio ile bağlantisi kesilmek üzere. Kesinlikle real debrid alacaksiniz iptal edin. Kendileri açikladi.Reddit şu an yikiliyor bu haberleReal debrid calisiyor gayet aktif olarak kullaniyorum
Evet ben de gördüm daha yeni de 3 aylık üyelik almıştımStremio ile bağlantisi kesilmek üzere. Kesinlikle real debrid alacaksiniz iptal edin. Kendileri açikladi.Reddit şu an yikiliyor bu haberle
Twitter duyurusu / reddit tartişmasi
64 günlük var benim de. Güme gidecek gibi, Allahtan çok para değil.Evet ben de gördüm daha yeni de 3 aylık üyelik almıştım![]()
Stremio torrent mantiği ile çalişiyor torrentio eklentisiyle yani istediğin içerikler (seederlara) sana yükleme yapacak insanlara muhtaç. Eğer yeteri kadar hiz gelmezse izlerken donma takilma yaşanabiliyor. Özellikle 3-4 gb boyutunu geçen dizi bölümlerinde falan takilma yaşanma ihtimali daha yüksek. Debrid servisleri ise 1gbit ve üzeri hizlari desteklediği için 4k videolarda dahi donma takilma yapmadan izleme imkani sunuyorlar. İnternet hizina bağli tabi. 25 mbit internetim var ve 4k içerikler boyutuna göre takilma yapabiliyor ama eğer üzeri bir internetiniz varsa gayet konforlu 4k cam gibi içerik izleme imkaniniz var.Yani yere üye olunca ne artısı oluyor onu ayıkamadım daha hızlımı yükleniyor daha serimi oluyor sistem
Farkındayım uzun oldu ama mümkün olduğunca bilgi aktarmaya calistim sonradan sorulacak sorulara cevap olmasi sebebiyle.2 satirlik konuyu çok uzatmissin. Yararli olanlari yazip gecseydin yeterdi yinede sagol
Torbox ücretlimi orasini anlamadim.Farkındayım uzun oldu ama mümkün olduğunca bilgi aktarmaya calistim sonradan sorulacak sorulara cevap olmasi sebebiyle.
Şuan %30 indirimle 2.1$ sonra 3$. 3-6-12 ay alma seçenekleri var. Krizi firsata çevirip indirim yaptılar.Torbox ücretlimi orasini anlamadim.