1

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yani yere üye olunca ne artısı oluyor onu ayıkamadım daha hızlımı yükleniyor daha serimi oluyor sistem

Yani yere üye olunca ne artısı oluyor onu ayıkamadım daha hızlımı yükleniyor daha serimi oluyor sistem
Stremio torrent mantiği ile çalişiyor torrentio eklentisiyle yani istediğin içerikler (seederlara) sana yükleme yapacak insanlara muhtaç. Eğer yeteri kadar hiz gelmezse izlerken donma takilma yaşanabiliyor. Özellikle 3-4 gb boyutunu geçen dizi bölümlerinde falan takilma yaşanma ihtimali daha yüksek. Debrid servisleri ise 1gbit ve üzeri hizlari desteklediği için 4k videolarda dahi donma takilma yapmadan izleme imkani sunuyorlar. İnternet hizina bağli tabi. 25 mbit internetim var ve 4k içerikler boyutuna göre takilma yapabiliyor ama eğer üzeri bir internetiniz varsa gayet konforlu 4k cam gibi içerik izleme imkaniniz var.

2 satirlik konuyu çok uzatmissin. Yararli olanlari yazip gecseydin yeterdi yinede sagol

Korsan izlemenin olayı para vermemek siz yine para veriyosunuz torrentde zaten hepsi bedavaya var git satın al o zaman aboneliği akıl tutulması valla

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri