1

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Merhaba arkadaşlar.

Stremio’ya RealDebrid üzerinden üyeliğime bir iki ay oluyor başlayalı. Gayet de memnunum. Ve fakat, maalesef DiziFun’daki dizileri Stremio’dan izleyemiyorum.

Bana DiziFun’ı Stremio hesabıma nasıl ekleyebileceğimi öğretecek biri var mı aranızda?

Stremio ile uğraşma, Cloudstream kullan daha iyi” gibi tavsiyelerde de bulunmayın lütfen 😅 altı aylık RealDebrid üyeliğini ödedim bile.

Varsa sorunumun çözümü, lütfen paylaşın 😇🙌

Şimdiden sağolun, varolun, saygılar, teşekkürler, iyi günler 🤗

Böyle şeyler 3$ ile başlar. Neyse sen vermeye devam et, kimsenin karışmaya hakkı yok. 👍
O 3 dolar verilen Torbox'ın farklı bir debrid sitesi olan Alldebrid olanını kullanıyorum 7-8 senedir ve helali hoş olsun diyorum. Bu debrid siteleri yalnızca Stremio için kullanılmıyor. Dosya paylaşım sitelerinin çoğuna destek veriyor sadece film değil oyun vs indirirken de çok fark ettiriyor. Rapidgator, 1ficher, Gofile gibi sitelerde indirme hızı sınırı olmadan hızlıca indireceğin şeyi indiriyorsun. 3 dolara tavuk döner yiyemiyorsun artık. Ama sana kazandırdığı kolaylık fiyatının yanında hiçbir şey. Bu kadar acınızdan ölmeyin yani...

O 3 dolar verilen Torbox'ın farklı bir debrid sitesi olan Alldebrid olanını kullanıyorum 7-8 senedir ve helali hoş olsun diyorum. Bu debrid siteleri yalnızca Stremio için kullanılmıyor. Dosya paylaşım sitelerinin çoğuna destek veriyor sadece film değil oyun vs indirirken de çok fark ettiriyor. Rapidgator, 1ficher, Gofile gibi sitelerde indirme hızı sınırı olmadan hızlıca indireceğin şeyi indiriyorsun. 3 dolara tavuk döner yiyemiyorsun artık. Ama sana kazandırdığı kolaylık fiyatının yanında hiçbir şey. Bu kadar acınızdan ölmeyin yani...

Acımdan niye öleyim kardeşim? Bana giren çıkan yok netiece. Ne demişim mesajımda? "Kimsenin karışmaya hakkı yok" fikrimi söyleyip usulca ayrılmışım.

beyler internetim hızlı pc den izlicem ücretsiz şekilde, aklımda iki soru var birincisi indirme seçeneği varmı ve indirilen pcye mi iniyor platformamı ikincisi güvenlimi virüs beni endişelendiriyor

beyler internetim hızlı pc den izlicem ücretsiz şekilde, aklımda iki soru var birincisi indirme seçeneği varmı ve indirilen pcye mi iniyor platformamı ikincisi güvenlimi virüs beni endişelendiriyor
Pcye iniyor ama tam lokasyonunu bilmiyorum stremio klasöründe gözüküyordur büyük ihtimal. Ama zaten cache olayi var ayarlarinda. Diskte tutulan max veri miktari ayarlanabiliyor. Ayrıca senelerdir bir çok insan tarafından kullanılan yarı açık kaynaklı bir program. Daha fazla bilgi için reddit stremio subredditini gezebilirsiniz.
Edit: İlk sayfayi güncelledim. Real-debrid opsiyonunu koydum ve bir kaç eklentiyi daha iyi çalişaniyla değiştirdim.

Merhaba arkadaşlar.

Stremio’ya RealDebrid üzerinden üyeliğime bir iki ay oluyor başlayalı. Gayet de memnunum. Ve fakat, maalesef DiziFun’daki dizileri Stremio’dan izleyemiyorum.

Bana DiziFun’ı Stremio hesabıma nasıl ekleyebileceğimi öğretecek biri var mı aranızda?

Stremio ile uğraşma, Cloudstream kullan daha iyi” gibi tavsiyelerde de bulunmayın lütfen 😅 altı aylık RealDebrid üyeliğini ödedim bile.

Varsa sorunumun çözümü, lütfen paylaşın 😇🙌

Şimdiden sağolun, varolun, saygılar, teşekkürler, iyi günler 🤗
Bunun için Cloudstream lazim maalesef. O tarz sitelerdeki içerikleri stremio ile göremezsin. Birinin extension yani eklenti yapmasi lazim.

Alıntıyı görüntüle

Stremio Kurulum Rehberi

Bölüm 1: Stremio

Windows/Mac kullanıcıları:

Android kullanıcıları:

• Stremio uygulamasını Google Play Store'dan yükleyin.
Linux kullanıcıları:

• Resmi web sitesinden veya paket yöneticinizden Flatpak sürümünü kullanın.
Hesap oluşturma ve giriş:

• Bir e-posta veya Facebook kullanarak Stremio hesabınızı oluşturun ve giriş yapın.

Torrentio eklentisini kurma (bedava):

• Torrentio sitesine gidin.
  • Providers

Tümünü işaretledim. Bu, maksimum sonuç almak içindir. Yabancı dildeki sağlayıcıları kaldırmak isterseniz, bu sağlayıcıların işaretini kaldırabilirsiniz.

Sorting

Kaliteye göre ardından boyuta göre sıralama. Eğer bir debrid hizmeti kullanmıyorsanız, kaliteye göre ardından seeders (kaynaklar) şeklinde sıralama yapabilirsiniz. Çünkü debrid hizmeti olmadan kaynak sayısına bağımlısınız. Ancak bir debrid hizmeti kullanıyorsanız kaynak sayısı sizin için önemsizdir.

Priority foreign language

Burada belirttiğiniz dil sonuçlarda öncelikli olarak gösterilir. Eğer belirli bir dilde içerik tercih ediyorsanız bu seçeneği kullanabilirsiniz. Ben "Yok" olarak bırakıyorum çünkü İngilizce seslendirme tercih ediyorum.

Exclude qualities

Bu seçenek belirli kalite türlerini arama sonuçlarından kaldırmanıza olanak tanır. Ben Screener ve CAM kaynaklarını hariç tutuyorum. Eğer internet hızınız düşükse veya cihazınız 4K içerik oynatmaya uygun değilse, 4K kaynaklarını da hariç tutabilirsiniz.

Max results per quality

Bu seçenek her bir kalite için gösterilecek sonuç sayısını sınırlar. Ben boş bırakıyorum, böylece tüm sonuçları görebiliyorum.

Video size limit

Bu seçenek videonun boyutunu sınırlamanıza olanak tanır. Eğer internet bağlantınız veya cihazınız büyük dosyaları oynatmaya uygun değilse, bir limit belirleyebilirsiniz. Ben bunu boş bırakıyorum.

ALTYAZİ KURULUMU

Uygulama içerisinde eklentiler bölümüne gelip, Topluluk eklentileri kisminda arama çubuguna ''subhero'' yazip çikan sonuçta dişli tuşuna basip web browser sayfasina gidin. Alternatif olarak direkt link: https://subhero.onrender.com/configure
-
Ayarlari bu şekilde yapip install in stremio yazan yere basin.✅
Alıntıyı görüntüle

Altyazilarin otomatik olarak türkçe açilmasini bu bölümden seçebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle

Bu yöntem genel olarak çalişir fakat bazi torrentlerde seeder sayisinin az olmasi sebebiyle videolarda donmalar ve takilmalar meydana gelebilir. Bir debrid servisiyle bu sorunu aşabilirsiniz.

Stremio Hizlandirma Rehberi (Debrid servisleri vasitasiyla)

Real Debrid servisini kullanma (ücretli)

- Buradan sign up tuşu ile hesap açin.
-Premium offers kismindan istediğiniz paketi seçin. Paket seçerken fidelity point diye bir puan veriyor. 1000 puana ulaşinca bu puanlarla 30 gün ekstra alabiliyorsunuz.
- https://real-debrid.com/apitoken bu linkten api keyinizi kopyalayin. Başkasina göstermeyin beleşe kullanirlarsa hesap kapanabilir.
- https://torrentio.strem.fun bu siteden ilk torrentioyu kurduğumuz gibi ayarliyoruz ek olarak real debrid kullanabilmek için api key girmemiz lazim.
Alıntıyı görüntüle
-Debrid Provider kismini RealDebrid olarak seçiyoruz.
-Real Debrid APİ Key yazan yerin altindaki kutucuğa keyi yapiştirin ve install tuşuna basin. Sizi Stremio uygulamasina atacak orada yine yükle tuşuna basin.
-Buraya kadar herşeyi yaptiysaniz herhangi bir dizi film aramasi yapin.
Alıntıyı görüntüle
-Bu aşamaya geldiyseniz sağ üstteki kutucukta All, Torrentio ve TorrentioRD seçenekleri çikar. İstediginizi seçebilirsiniz.

Torbox servisini kullanma (ücretli)

Bir Torbox hesabı oluşturun:
Bir plan seçin:
  • Planlar 3 $/aydan başlıyor. Referans linkiyle her ay ayri ayri alim yaparsaniz her alişiniza +7 gün eklenir bu sayede aylik ücret $2.43'ye düşmüş gibi olur. 12 ayda ekstra 84 gün yapar.
Opsiyonel: Referans Kodu

+7 GÜN VEREN REFERANS LİNKİ
  • Her ay 7 gün ekstra süre kazanmak için satin alım sırasında bu bağlantıyı veya referans kodunu 30b5cc3e-ae9b-4dc1-9ecf-3e6617ffdcf7 kullanabilirsiniz.

Bölüm 3: Torbox Eklentisini Yükleme

1. Hesabınızı oluşturduktan sonra, Torbox Stremio Eklentisi adresinden Integrations > Stremio Addon kısmına gidin.
  2. Eklentiyi Stremio'ya yükleyin:
    • Yükleme düğmesine tıklayın (Eğer Stremio aynı cihazda yüklüyse).
    • Aksi takdirde, manifest URL'sini kopyalayıp Stremio'ya manuel olarak ekleyin.
  3. Başka bir yapılandırmaya gerek yok. Stremio eklentiyi tüm cihazlarınız arasında otomatik olarak senkronize eder.

Torbox’un Temel Özellikleri

• API Yapılandırması Gerekmez: Real-Debrid'e kıyasla kurulumu basitleştirir.
  • Uygun Fiyatlandırma: 3$/aydan başlar

Sorun Giderme

• Hiçbir Akış Bulunamadı:
    • Torbox aboneliğinizin aktif olduğunu veya ücretsiz katmanı kullanmadığınızı kontrol edin.
    • Birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin; sunucu sorunları kendiliğinden çözülebilir.
  • Siyah Ekran ama Ses Var:
    • Farklı bir çözünürlük veya akış kaynağı seçin.
  • Genel Eklenti Sorunları:
    • Torbox eklentisini yeniden yükleyin ve hesabınızı doğrulayın.

Bu rehberi, Windows, Mac, Android, iOS, Linux, AndroidTV ve Steam Deck gibi platformlarda izlemek için kullanabilirsiniz.

Keyifli seyirler!
Referans Hatırlatması:
Bu bağlantıyı veya referans kodunu 30b5cc3e-ae9b-4dc1-9ecf-3e6617ffdcf7 kullanarak ikimiz de ücretsiz bonus günler kazanabiliriz!

Torbox Discord sunucusuna katılın.

Ödeme: Kredi kartiyla veya kriptoyla ödeyebilirsiniz.

Reddit'te bulunan rehberi ChatGPT ile Türkçe'ye çevirttim bazi çeviri hatalari olabilir.
Ayrica daha fazla eklenti için https://stremio-addons.net/ buraya göz atmak isteyebilirsiniz.
Stremio hakkinda her şey için:
ben yükledim , tr altyazıda kurdum ama netflix , amazon falan gösteriyor . Uygulamadan beleş izleme yolu yok mu

dostum torrentio eklentisini kurman lazim ilk sayfada gösterdiğim gibi. yoksa içerik göstermez.
hocam şu an hangi debrid çalışıyor hangisini öneriyorsun ilk mesajda realdebrid stremio desteği kesiliyor yazmışsın anlamadım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri