1

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İlk defa bugün kullandım , görüntü kalitesi netflixe 10 çeker . 4k yüksek bitrate için ayda 2 dolar vermeyi gereksiz gören donanım forumunda takılıp sığ yorumlar yapmasın.

İlk defa bugün kullandım , görüntü kalitesi netflixe 10 çeker . 4k yüksek bitrate için ayda 2 dolar vermeyi gereksiz gören donanım forumunda takılıp sığ yorumlar yapmasın.
Bazi insanlar ölücülüğü fazla abartiyor. Bu kaliteyi netfilxten istesen ayda 1000 liradan aşaği vermez. Orada da bir çok içeriği doğal olarak bulamazsin.

Bazi insanlar ölücülüğü fazla abartiyor. Bu kaliteyi netfilxten istesen ayda 1000 liradan aşaği vermez. Orada da bir çok içeriği doğal olarak bulamazsin.
Katılıyorum hocam . Diğer debridler 10 dolar civarı takılıyor ayrıca adamlar 2 dolara lar ediyor mu emin değilim. Aralarında bir fark var mı onu da bilmiyorum gerçi. (Bugün hiç donmadı arada donduğu oluyor mu sizde? Bir de çeşitlilik konusunda sınayacak vaktim olmadı diğer debridlere kıyasla)

Katılıyorum hocam . Diğer debridler 10 dolar civarı takılıyor ayrıca adamlar 2 dolara lar ediyor mu emin değilim. Aralarında bir fark var mı onu da bilmiyorum gerçi. (Bugün hiç donmadı arada donduğu oluyor mu sizde? Bir de çeşitlilik konusunda sınayacak vaktim olmadı diğer debridlere kıyasla)
Donma bir kaç kere yaşadim serverler daha tam oturmadi. İçerikte kullaniclar çogaldikça artiyor her debrid servisi gibi. Real debrid'in %60 kivaminda diyebiliriz şuan. Güney afrika merkezli oldugu icin belki vergi mevzulari falan daha serbest olabilir. Daha ucuza verme sebepleri olabilir.

Son düzenleme:
Kredi karti oluyor diye biliyorum. Sanal kartla ödemeni tavsiye ederim daha güvenli olmasi açisindan
İki farklı sanal kredi kartı denedim hata verdi. En son kripto ile ödeme yapmayı denedim yanlışlıkla 1 dolar eksik gönderdim aktif olmadı abonelik. İletişim kurdum fakat bir cevap gelmedi daha. Kalite olarak beğensemde indirme hızı yetersiz geldi şimdilik. (200 Mbps internet hızı var)

Arkadaşlar merhaba stremio da türkçe dublajlı dizi izleyemiyormuyuz ? Dizipal eklentisi varmış ama nasıl kurulacağını anlayamadım. Githubda böyle yapmışlar ama nasıl yapılacağını anlamadım bileniniz varmı

Arkadaşlar merhaba stremio da türkçe dublajlı dizi izleyemiyormuyuz ? Dizipal eklentisi varmış ama nasıl kurulacağını anlayamadım. Githubda böyle yapmışlar ama nasıl yapılacağını anlamadım bileniniz varmı

Stremio falan uğraşma bence. Cloudstream kullan.

720p 1080p falan içerikler blu ray ve 4k izlemek daha cazip geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@mertoxin

torbox'ta indirme kotası oluyormuş sanırım 200 gb falan kotayı geçemiyorsak ve 1 haftada kota biterse ne oluyor

torbox'ta indirme kotası oluyormuş sanırım 200 gb falan kotayı geçemiyorsak ve 1 haftada kota biterse ne oluyor
200 gb kota değil dostum bir dosyanin ulaşabileceği maximum boyutu belirtiyor. Mesela 200gb üstü bir dosya indirmek istiyorsun diyelim turbobitten veya farkli bir siteden ona limit koyuyor bu 200 gb limiti.

200 gb kota değil dostum bir dosyanin ulaşabileceği maximum boyutu belirtiyor. Mesela 200gb üstü bir dosya indirmek istiyorsun diyelim turbobitten veya farkli bir siteden ona limit koyuyor bu 200 gb limiti.
anladım reis bende sizin verdiğiniz kodla aldım torbox ve şuan streamio ile kullanıyorum kesinlikle en iyi crack film izleme yöntemi

O değilde, zaten internetten bir şey izlemenin amacı para vermemek. Siz şimdi yarım saat - 45 dakika boyunca, insanlar para verip korsan içerik tüketsinler diye rehber mi hazırladınız? :D İnanılmaz ya ahahahahhahah.

O değilde, zaten internetten bir şey izlemenin amacı para vermemek. Siz şimdi yarım saat - 45 dakika boyunca, insanlar para verip korsan içerik tüketsinler diye rehber mi hazırladınız? :D İnanılmaz ya ahahahahhahah.
bet reklamlariyla bezeli sitelerde çamur gibi görüntüyle izlemek isteyen zaten gider izler. Bu yöntemle 4k içeriklere erişiyorsunuz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,318
Üyeler
183,092
Son üye
latwe