10.000 civarı tablet önerisi

Reaksiyon skoru
15
Merhabalar arkadaşlar bu yıl üniversite için bir kaleminin güzel olduğu bir tablet almak istiyorum sadece ders amacıyla kullanacağım not tutmanin,pdf ve Microsoft programlarini kullanmanin zor olmadığı bir tablet önerebilir misiniz(bütçeyi arttirabilirim güzel tavsiyelerinizi varsa)

Matepad airde her uygulama rahat rahat aciliyor sizde neden yok
Şuan hiçbir kandırma uygulaması işe yaramıyor. Gbox falan var ama onda da her uygulama olmuyor. Kısacası ben mantıklı bulmuyorum. Dizi izlemek için film izlemek için çok iyi ama ders için pek mantıklı bir seçim değil.

Şuan hiçbir kandırma uygulaması işe yaramıyor. Gbox falan var ama onda da her uygulama olmuyor. Kısacası ben mantıklı bulmuyorum. Dizi izlemek için film izlemek için çok iyi ama ders için pek mantıklı bir seçim değil.
Oyun dizi film icin matepad air cok iyi 11.bilmem

Merhabalar arkadaşlar bu yıl üniversite için bir kaleminin güzel olduğu bir tablet almak istiyorum sadece ders amacıyla kullanacağım not tutmanin,pdf ve Microsoft programlarini kullanmanin zor olmadığı bir tablet önerebilir misiniz(bütçeyi arttirabilirim güzel tavsiyelerinizi varsa)
iPad 9 öneririm. Yanına orijinal kalem de alabilirsiniz ucuza replikalarda da iyi kalemler var onlar da olur.

Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler ipad 9 almayi düşünüyorum ama alana kadar açık bırakacağım konuyu fikri olan veya ipad 9 kullanmış arkadaşlardan yardim istiyorum.

bende ipad 9 ile xiaomi pad 6 arasında kaldım şuan sipariş verebilirim ama halen karar veremedim uzun süreli kullanımda xiaomi nasıldır bilemiyorum fakat ipad sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum ama xiaomi ekran yönünden çok avantajlı geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,750
Üyeler
188,309
Son üye
Namidegertaha
Geri