10.000 TL Altı Telefon Tavsiyeleri

Üzgün Araba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
İyi forumlar 10.000 tl altı telefon bakıyorum oyun falan oynanmayacak günlük işler için kasma donma yaşatmadan birkaç yıl götürebilecek bir şey bakıyorum yenilenmiş iphone 11 10400 tl falan yada xs ler 9000 tl bandında ios veya android tarafında önerileriniz varmıdır acaba

Yenilenmişten ziyade sıfır veya ikinci el daha iyi olur. Hem eski telefon hem de kullanılmış ve yenilenmiş olunca daha da muallak oluyor. Galaxy A16 alternatif.

Poco x3 pro var elimde performans canavarı ama işlemci kaynaklı dokunmatik arızası yaptırma ücreti 2.000tl param olmadığı için yaptıramıyorum 4.000tl ye satıyorum toplam 6.000tl hala güncel piyasadaki çoğu telefondan daha iyi

Yenilenmişten ziyade sıfır veya ikinci el daha iyi olur. Hem eski telefon hem de kullanılmış ve yenilenmiş olunca daha da muallak oluyor. Galaxy A16 alternatif.
Birkaç aydır xs kullanıyorum zaten yenilenmiş bir sıkıntı çıkmadı ama garanti de olmuyor tabi teknoloji biraz şans işi teşekkür ederim öneri için

a
İyi forumlar 10.000 tl altı telefon bakıyorum oyun falan oynanmayacak günlük işler için kasma donma yaşatmadan birkaç yıl götürebilecek bir şey bakıyorum yenilenmiş iphone 11 10400 tl falan yada xs ler 9000 tl bandında ios veya android tarafında önerileriniz varmıdır acaba
Redmi note 8 pro modeli

S20FE al 2. elden.

A16 sıfır ve güncel olarak, exynoss işlemcili olmamasıyla beraber fena değil gibi duruyor. Genelde Samsung giriş segment alınmaz fazla kasma ve donma yapar ama bunda olur mu bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,872
Üyeler
175,119
Son üye
soylu11
Geri