Neler Yeni

10,000 TL BÜTÇE İLE MARKA HAZIR PC TOPLAMA

berke0kxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berke ertürk
Yayın için alacam fakat bekle bekle sabır taşı oldum sadece pubg mobile yayını yapmak istiyorum geçen md3 çııkmıştı fakat arkadaşım aldı yayın konusunda tatmin etmedi bütçemi 8 den 10 k yaptım monitör dahil nasıl bir sistem önerebilirsiniz işlemcisi yüksek olsa iyi olur ülkede 1650 ekran kartından başka ucuz kart kalmadı ucuz dediğim kart 5k dan aşağı yardımcı olursanız sevinirim

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Yayın için alacam fakat bekle bekle sabır taşı oldum sadece PUBG mobile yayını yapmak istiyorum geçen md3 çııkmıştı fakat arkadaşım aldı yayın konusunda tatmin etmedi bütçemi 8 den 10 k yaptım monitör dahil nasıl bir sistem önerebilirsiniz işlemcisi yüksek olsa iyi olur ülkede 1650 ekran kartından başka ucuz kart kalmadı ucuz dediğim kart 5k dan aşağı yardımcı olursanız sevinirim
10k'ya da en fazla 1660 gelebilir o da şansınız varsa md3 tatmin etmediyse o bütçeye zor bulursun gibi.

berke0kxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berke ertürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10k'ya da en fazla 1660 gelebilir o da şansınız varsa md3 tatmin etmediyse o bütçeye zor bulursun gibi.
MD 3 OYUNU OYNATIYORDU ONDA SIKINTI YOK FAKAT YAYIN AÇINCA KASMALAR MEYDANA GELİYODU BENDE 8800 TL GİBİ GÜZEL BİR FİYATA SATTIM

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
MD 3 OYUNU OYNATIYORDU ONDA SIKINTI YOK FAKAT YAYIN AÇINCA KASMALAR MEYDANA GELİYODU BENDE 8800 TL GİBİ GÜZEL BİR FİYATA SATTIM
Biraz enayilik gibi geldi monitörü satmayaydın bari monitörü bütçeden çıkarırdın.

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Fiyatlara bakarsan anlarsın o bütçede seni tatmin edemez bir şey fiyatlara baktım 10k'ya 1650 var ne değişcek? aynısı enayilik gibi geldi tatmin olamadıysan bütçeni daha da arttır.

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER
2022 Türkiye'de o fiyata tatmin edecek PC yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
10 liraya marka şekilde pc toplayamazsın, bende yeni sistem topladım senin hesap her şey marka olsun dedim msi hyperx asus samsung şeklinde topladım dün gece bir hesaplayım dedim 15 lirayı geçmiş bi an kendimi sorguladım ama çok iyi bir sistem oldu bana yetiyor ve bunun içinde kulaklık ve oyuncu koltuğu da yok

berke0kxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berke ertürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlara bakarsan anlarsın o bütçede seni tatmin edemez bir şey fiyatlara baktım 10k'ya 1650 var ne değişcek? aynısı enayilik gibi geldi tatmin olamadıysan bütçeni daha da arttır.

10 liraya marka şekilde pc toplayamazsın, bende yeni sistem topladım senin hesap her şey marka olsun dedim msi hyperx asus samsung şeklinde topladım dün gece bir hesaplayım dedim 15 lirayı geçmiş bi an kendimi sorguladım ama çok iyi bir sistem oldu bana yetiyor ve bunun içinde kulaklık ve oyuncu koltuğu da yok
söylermisin nasıl yaptın 10k ya sipariş verdinmi parçalar nelerdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,579
Üyeler
165,037
Son üye
jacoob
Top Bottom