Neler Yeni

10.000 TL civarına telefon onerisi

NRxZero

80+
hocam neden samsungu neden çıkarıyoruz ne eksisi vardır acaba
Oyun oynuyorsanız ısınır drop girer batarya ve hızlı şarj iyi degil kamerada güzel tasarım olarak fena degil arka kapakları beş kuruş etmez orta segmentte full plastik kapak sadexe kamera diyosanız alın ama kamera harici pek iyi degil ekranda iyi ama hakkını yemiyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürekli ve ciddi oyun oynuyorsan Samsung alınmaz. Özellikle Exynos'lu Samsung'lar. Hem işlemci performansı hem de termal başarımı iyi değil. Samsung yazılımı da ayrı bir kısıtlama koyuyor.
Dogru söylüyorsun exynoslulara hiç bulaşma telefon boştayken yine ısınıyor oyun oynarsanda zaten parmagını ekrana zor koyarsın söyliyeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Ali Karadağ
Sürekli ve ciddi oyun oynuyorsan Samsung alınmaz. Özellikle Exynos'lu Samsung'lar. Hem işlemci performansı hem de termal başarımı iyi değil. Samsung yazılımı da ayrı bir kısıtlama koyuyor.
hocam redmi alırsam daha onceden yaşadığım şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum. Birde yenilenmiş telefonlar hakkındaki düşünceniz nelerdir

şahin doğan

80+ Platinum
hocam redmi alırsam daha onceden yaşadığım şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum. Birde yenilenmiş telefonlar hakkındaki düşünceniz nelerdir
Oyun için telefon alıyorsan YD olarak 11T alabilirsin. 7000 TL civarında. Yenilenmiş cihazlar 2. el fiyatı civarındaysa alınabilir.

REIS TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emirhan Başıgüzel
Selam ben 8-12 bin lira civarına telefon arıyorum. Önerileriniz ne olurdu
Ekran süresinin uzun olması, xiaomi gibi bir süre sonra ghost screen gibi şeylerle uğraştırmaması birinci önceliğim
A21s

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,641
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam ben kardeşim ve bazı arkadaşlarım kullandı hiç birimiz redmilerden memnun kalmadık ondan soyledım
hocam bende 10s var aralıkta aldım amoled ekran yanığı ghosting tarzı şeyler yaşamadım

NRxZero

80+
1. şu redmi modelini söylermisin ??
2. Yenilenmiş telefona bulaşma nedenleri
- ekran batarya dandik sahte oluyor amoled ekranlı telefon alayım desen LCD çıkıyor hemde koydukları ekranda beş para etmez
- Eski model telefon ise sadece anakartı orijinal bide kamerası kasa ve geri kalan her şey yan sanayi
- Yenilenmiş almanın hiçbir mantıgı yok sıfırla neredeyse aynı fiya 500 1000 lora fark oluyor
- Yeni model bazı telefonlarda kasa yan sanayi
- Aksessuarlar orijinal degil çok dandik oluyor ve orijinal kendine ait kutuda degil
- 2. El orijinal kat kat iyidir
Yani diyecegim yenilenmişe bulaşma temiz 2. El veya sıfır al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Ali Karadağ
Oyun için telefon alıyorsan YD olarak 11T alabilirsin. 7000 TL civarında. Yenilenmiş cihazlar 2. el fiyatı civarındaysa alınabilir.
ney olarak
1. şu redmi modelini söylermisin ??
2. Yenilenmiş telefona bulaşma nedenleri
- ekran batarya dandik sahte oluyor amoled ekranlı telefon alayım desen LCD çıkıyor hemde koydukları ekranda beş para etmez
- Eski model telefon ise sadece anakartı orijinal bide kamerası kasa ve geri kalan her şey yan sanayi
- Yenilenmiş almanın hiçbir mantıgı yok sıfırla neredeyse aynı fiya 500 1000 lora fark oluyor
- Yeni model bazı telefonlarda kasa yan sanayi
- Aksessuarlar orijinal degil çok dandik oluyor ve orijinal kendine ait kutuda degil
- 2. El orijinal kat kat iyidir
Yani diyecegim yenilenmişe bulaşma temiz 2. El veya sıfır al.
redmi 5+ dan 10 a kadar hepsinde bir problem duydum hocam ondan korkuyorum redmiden

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Ali Karadağ

NRxZero

80+
ney olarak

redmi 5+ dan 10 a kadar hepsinde bir problem duydum hocam ondan korkuyorum redmiden
Tamam onlar zaten redminin yüz karaları iphone 5S bile onlardan iyi eger film izlemeyi seviyorsan şahin doganın dedigi gibi mi 11T hatta mi 12T alabilirsin mi 12T al 20dkya 0 100 var 120W hızlı şarj var işlemcisi baya güçlü pubgde sabit 88 90 FPS veriyor OIS var ekran olarak Mi 11Tden iyi PPI degeri çogu redmi ve xiaomide 395 mi12Tde 446 PPI ve çözünürlük olarak diger modellerden yüksek 120Hz Amoled ekran filmde hiç bir türlu uzmez her zaman amoled ekranli telefon tercih et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Ali Karadağ
Tamam onlar zaten redminin yüz karaları iphone 5S bile onlardan iyi eger film izlemeyi seviyorsan şahin doganın dedigi gibi mi 11T hatta mi 12T alabilirsin mi 12T al 20dkya 0 100 var 120W hızlı şarj var işlemcisi baya güçlü pubgde sabit 88 90 FPS veriyor OIS var ekran olarak Mi 11Tden iyi PPI degeri çogu redmi ve xiaomide 395 mi12Tde 446 PPI ve çözünürlük olarak diger modellerden yüksek 120Hz Amoled ekran filmde hiç bir türlu uzmez her zaman amoled ekranli telefon tercih et.
olabilir ama imei attırınca fiyat 15-16 yı geçiyor oda birazcık fazla

Top Bottom