10.000 Tl'ye muhtemelen içinde 2060 olan bir laptop alacaksın ve içinde böyle güçlü bir ekran kartının olduğu bir laptop muhtemelen 90-95 derecelerde gezecektir en fazla 80-85'e düşürebilirsin diye tahmin ediyorum.arkadaşlar max 10.000tl ve çok ısınmasın laptoplar ısınır biliyomda yani 90 95 kadar çıkmasın anlamında
peki laptop önerebilir misiniz? başka laptoplar10.000 TL'ye muhtemelen içinde 2060 olan bir laptop alacaksın ve içinde böyle güçlü bir ekran kartının olduğu bir laptop muhtemelen 90-95 derecelerde gezecektir en fazla 80-85'e düşürebilirsin diye tahmin ediyorum.
bir şey sorcam çmrü yaklaşık ne kadar olurTulpar T5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V19.2 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H işlemcisi ile yaşam felsefenizde oyunlara yeni bir alan oluşturuyor!www.monsternotebook.com.tr
Buna bakabilirsin fakat dediğim gibi 85-95 derece aralarında geziyor diye biliyorum.Monster'ın bazı bilgisayarlarında fan sesi çok yüksek geliyordu bunda o sorun var mı bilmiyorum YouTube'dan inceleme videosu bulursan izleyip bakabilirsin.
Anlamadım çmrü derken ?bir şey sorcam çmrü yaklaşık ne kadar olur
He ömrüAnlamadım çmrü derken ?
evet yanlış yazmışımAnlamadım çmrü derken ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
He ömrü
Yani oynadığın oyunlara,Oyunları hangi ayarlarda oynadığına,bilgisayara nasıl baktığına göre değişir.Monster Notebook 6 ayda bir bilgisayarları ücretsiz bakıma çağırıyor diye biliyom bütün bakımlarını yaptırırsan ve bilgisayarı güncel tutarsan 4-6 yıl aralığında götürür diye tahmin ediyorum.Anlamadım çmrü derken ?
He ömrü
tamambir de bişey sorcam monsterın kendi oyun moud var çoğu bilgisayarda da var bu oyun oynarken 3.parti yazılım olarak algılar mıYani oynadığın oyunlara,Oyunları hangi ayarlarda oynadığına,bilgisayara nasıl baktığına göre değişir.Monster Notebook 6 ayda bir bilgisayarları ücretsiz bakıma çağırıyor diye biliyom bütün bakımlarını yaptırırsan ve bilgisayarı güncel tutarsan 4-6 yıl aralığında götürür diye tahmin ediyorum.
bir de benim ellerim hassas derisi sürekli soyuluyo çok ısınmayan bir laptop lazım o yüzdenYani oynadığın oyunlara,Oyunları hangi ayarlarda oynadığına,bilgisayara nasıl baktığına göre değişir.Monster Notebook 6 ayda bir bilgisayarları ücretsiz bakıma çağırıyor diye biliyom bütün bakımlarını yaptırırsan ve bilgisayarı güncel tutarsan 4-6 yıl aralığında götürür diye tahmin ediyorum.
Monster'ın oyun modu hakkında pek bir bilgim yok.tamambir de bişey sorcam monsterın kendi oyun moud var çoğu bilgisayarda da var bu oyun oynarken 3.parti yazılım olarak algılar mı
bir de benim ellerim hassas derisi sürekli soyuluyo çok ısınmayan bir laptop lazım o yüzden
Bilgisayarı daha önce kullanmadığım için sana ısınma konusunda veya ısınıyorsa bile bu sıcaklık klavyeden hissedilir mi kesin bir şey söyleyemem bunu dediğim gibi YouTube'dan inceleme videosu izleyerek öğrenebilirsin.Tulpar T5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V19.2 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H işlemcisi ile yaşam felsefenizde oyunlara yeni bir alan oluşturuyor!www.monsternotebook.com.tr
Buna bakabilirsin fakat dediğim gibi 85-95 derece aralarında geziyor diye biliyorum.Monster'ın bazı bilgisayarlarında fan sesi çok yüksek geliyordu bunda o sorun var mı bilmiyorum YouTube'dan inceleme videosu bulursan izleyip bakabilirsin.