Neler Yeni

10.000 TL laptop önerisi

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
arkadaşlar max 10.000tl ve çok ısınmasın laptoplar ısınır biliyomda yani 90 95 kadar çıkmasın anlamında

arkadaşlar max 10.000tl ve çok ısınmasın laptoplar ısınır biliyomda yani 90 95 kadar çıkmasın anlamında
10.000 Tl'ye muhtemelen içinde 2060 olan bir laptop alacaksın ve içinde böyle güçlü bir ekran kartının olduğu bir laptop muhtemelen 90-95 derecelerde gezecektir en fazla 80-85'e düşürebilirsin diye tahmin ediyorum.

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10.000 TL'ye muhtemelen içinde 2060 olan bir laptop alacaksın ve içinde böyle güçlü bir ekran kartının olduğu bir laptop muhtemelen 90-95 derecelerde gezecektir en fazla 80-85'e düşürebilirsin diye tahmin ediyorum.
peki laptop önerebilir misiniz? başka laptoplar

Buna bakabilirsin fakat dediğim gibi 85-95 derece aralarında geziyor diye biliyorum.Monster'ın bazı bilgisayarlarında fan sesi çok yüksek geliyordu bunda o sorun var mı bilmiyorum YouTube'dan inceleme videosu bulursan izleyip bakabilirsin.

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.

Buna bakabilirsin fakat dediğim gibi 85-95 derece aralarında geziyor diye biliyorum.Monster'ın bazı bilgisayarlarında fan sesi çok yüksek geliyordu bunda o sorun var mı bilmiyorum YouTube'dan inceleme videosu bulursan izleyip bakabilirsin.
bir şey sorcam çmrü yaklaşık ne kadar olur

Anlamadım çmrü derken ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

He ömrü
Yani oynadığın oyunlara,Oyunları hangi ayarlarda oynadığına,bilgisayara nasıl baktığına göre değişir.Monster Notebook 6 ayda bir bilgisayarları ücretsiz bakıma çağırıyor diye biliyom bütün bakımlarını yaptırırsan ve bilgisayarı güncel tutarsan 4-6 yıl aralığında götürür diye tahmin ediyorum.

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
Yani oynadığın oyunlara,Oyunları hangi ayarlarda oynadığına,bilgisayara nasıl baktığına göre değişir.Monster Notebook 6 ayda bir bilgisayarları ücretsiz bakıma çağırıyor diye biliyom bütün bakımlarını yaptırırsan ve bilgisayarı güncel tutarsan 4-6 yıl aralığında götürür diye tahmin ediyorum.
tamambir de bişey sorcam monsterın kendi oyun moud var çoğu bilgisayarda da var bu oyun oynarken 3.parti yazılım olarak algılar mı

bir de benim ellerim hassas derisi sürekli soyuluyo çok ısınmayan bir laptop lazım o yüzden

tamambir de bişey sorcam monsterın kendi oyun moud var çoğu bilgisayarda da var bu oyun oynarken 3.parti yazılım olarak algılar mı

bir de benim ellerim hassas derisi sürekli soyuluyo çok ısınmayan bir laptop lazım o yüzden
Monster'ın oyun modu hakkında pek bir bilgim yok.

Birçok laptop min. 80 derecelerde vs çalışır ve bu sıcaklık genelde klavyede belli olur bunu engellemek bu bütçe için mümkün değil diye biliyorum fakat şuna dikkat edebilirsin fan çıkışı arka tarafta olan laptopların genellikle klavyelerinin orta kısmı daha çok ısını yani oyuncuların çoğunluklu olarak kullandığı W,A,S,D gibi tuşlar çok fazla ısınmaz fan çıkışının arka tarafta olması daha iyi olabilir.

Bilgisayarı daha önce kullanmadığım için sana ısınma konusunda veya ısınıyorsa bile bu sıcaklık klavyeden hissedilir mi kesin bir şey söyleyemem bunu dediğim gibi YouTube'dan inceleme videosu izleyerek öğrenebilirsin.

Bu bilgisayarı önermemin sebebi 10.000 tl bütçe ile içinde RTX 2060 olan nadir bilgisayarlardandır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,421
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom