aga nasıl aynısını tutturdukvega 7 dahili ekran kartı var. ram yükseltilebilir, boşta yuva mevcut.
ben bu laptop ile minecraft ve roblox'u çok kasmadan oynuya bilirmiyimvega 7 dahili ekran kartı var. ram yükseltilebilir, boşta yuva mevcut.
bu laptopla çoğu oyunu oynarsın gta v bile oynarsın buna bi tane daha 8gb ram takarsan çooooooook iyi olur10.000 TL bütçem var oynuyacağım oyunlar minecraft ve roblox gibi oyunlar bu oyunları düzgün kaldıra bilecek bir laptop arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz
abi 10k bütcem var cidden dediğim oyunları açar demi kasmadan ben tam anlamıyorum kusura bakmabu laptopla çoğu oyunu oynarsın gta v bile oynarsın buna bi tane daha 8gb ram takarsan çooooooook iyi olur
valorantda rahat 120 fps alırsın cs bilmiyorumbu laptopla çoğu oyunu oynarsın gta v bile oynarsın buna bi tane daha 8gb ram takarsan çooooooook iyi olur
cyberpunk bile açar 30 fpsabi 10k bütcem var cidden dediğim oyunları açar demi kasmadan ben tam anlamıyorum kusura bakma
ben roblox ve minecraft oynucam genelliklevalorantda rahat 120 fps alırsın cs bilmiyorum
Daha iyisi yok.10.000 TL bütçem var oynuyacağım oyunlar minecraft ve roblox gibi oyunlar bu oyunları düzgün kaldıra bilecek bir laptop arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz
benim attığım daha iyi bu aradaDaha iyisi yok.
Senin attığının panel tipi ne?benim attığım daha iyi bu arada
ıps panel ama tn olsada çok sıkıntı olmazdıSenin attığının panel tipi ne?
TN diye biliyorum.
TN panelli hiçbir laptop alınmaz. Adam bunda video izleyecek, dizi film izleyecek.ıps panel ama tn olsada çok sıkıntı olmazdı