BERKANY
80+ Silver
Dahası
@Kürşat Kütükçü aldıysan DA sistemini ve satmadıysan arkadaş arıyormuş yardımcı olabilirsin
Site çökmüştü iletişime geçtim hata oldu dediler site düzeldikten sonra zaten stok kalmadı haliyle.mağazadan alma seçeneği vardı hocam nasıl yoktu?
Dostum ekran kartının ne olacağını açıkladılar mı ve ne zaman çıkacağı hakkında bi bilgin var mıŞuan sistemler yok pc hocası cıkaracak ya onu bekle ya da sarı siteye dogru bir yolculuk yap. DA nın son sistemini satan muhakkak vardır onlara bir göz at.
bilgm yok sistem cıkaracağı konusu açılmıştı forumda bir araştırın belki orada daha detaylı bahsedilmiştir.Dostum ekran kartının ne olacağını açıkladılar mı ve ne zaman çıkacağı hakkında bi bilgin var mı
Hangi arkadaş@Kürşat Kütükçü aldıysan DA sistemini ve satmadıysan arkadaş arıyormuş yardımcı olabilirsin
@Kürşat Kütükçü aldıysan DA sistemini ve satmadıysan arkadaş arıyormuş yardımcı olabilirsin
Ben arkadaşHangi arkadaş
25 veya 28'inde açıklanacağı söyleniyor muhtelen giriş-orta seviye olur giriş seviyesine döneceğiz demiştiDostum ekran kartının ne olacağını açıkladılar mı ve ne zaman çıkacağı hakkında bi bilgin var mı
10900 e alıcılar var sistem geldiğinde iletişime geçeceğim çok ihtiyacın varsa sana yardımcı olabilirimBen arkadaş
Çok ihtiyacım yok hocam da sistemler çıktığında yetişemiyorum ve sürekli kaçıyor vakit geçiyor fiyat artıyor bende anca 10900 verebilirim zaten10900 e alıcılar var sistem geldiğinde iletişime geçeceğim çok ihtiyacın varsa sana yardımcı olabilirim
Valla bilmiyorum knka almak istersen bakarız vaktin varsa PC hocası çıkaracak yakında ona da bakabilirsin onun haricinde şuan sıfır Sistem 11k ya adam akıllı yok maalesefÇok ihtiyacım yok hocam da sistemler çıktığında yetişemiyorum ve sürekli kaçıyor vakit geçiyor fiyat artıyor bende anca 10900 verebilirim zaten