yani 300tl bişi zaten 1tb hdd çok da bir şeyi yavaşlatmaz sanırımSizin seçiminiz tabi ki . Sadece aklında bulunsun dedim.
yani 300tl bişi zaten 1tb hdd çok da bir şeyi yavaşlatmaz sanırımSizin seçiminiz tabi ki . Sadece aklında bulunsun dedim.
x570 pahalı ama mantıklı düşünmüş bencehocam 10k lık sistemde b450 kullanmayın nolur
bu sistemde kasa zayıf aslında ona bir şey demediniz hayrethocam tek hatan madem o kadar bütçen var o fiyat bandında b450 kullanman biraz saçma olmuş
hocam ileriye dönük bir sistem toplamak daha mantıklı bakarsın eline 1.2 k para geçer satarım ekran kartını geçerim rtx 2070s e misalx570 pahalı ama mantıklı düşünmüş bence
hocam benim amacım sizi iğnelemek değil sadece benim gözümde eksik olan bir detayı size söyledim yanlış anlama olmasınbu sistemde kasa zayıf aslında ona bir şey demediniz hayret
hocam el capitana rx5700xt ekleyin yanında monitörde msi magc27 rtx 2070superi tokatlar sadece rtx oldugu için 2070super alabilirsin rx5700xt geçerx570 pahalı ama mantıklı düşünmüş bence
yoo önemli değil, benim şuan tek derdim oyunu rahat oynatsın pek ısınmasın yeterhocam ileriye dönük bir sistem toplamak daha mantıklı bakarsın eline 1.2 k para geçer satarım ekran kartını geçerim rtx 2070s e misal
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam benim amacım sizi iğnelemek değil sadece benim gözümde eksik olan bir detayı size söyledim yanlış anlama olmasın
yok hocam ısınmaz sorun değil yalnız işlemci soğutucu alabilirsiniz elinize para geçince stok soğutucu çok soğutmuyor işlemci sıcak çalışabiliryoo önemli değil, benim şuan tek derdim oyunu rahat oynatsın pek ısınmasın yeter
hocam ısnma sorunu thic 3de olmaz csgoda rx5700xt 500 700fps alırsın git 700hz monitör al her türlü 2070superi geçer 2080le yarışıryoo önemli değil, benim şuan tek derdim oyunu rahat oynatsın pek ısınmasın yeter
3600stok sogutucu yeter paran oldugunda alırsınyok hocam ısınmaz sorun değil yalnız işlemci soğutucu alabilirsiniz elinize para geçince stok soğutucu çok soğutmuyor işlemci sıcak çalışabilir
bakalım görücez eyvallahhocam ısnma sorunu thic 3de olmaz csgoda rx5700xt 500 700fps alırsın git 700hz monitör al her türlü 2070superi geçer 2080le yarışır
3600stok sogutucu yeter paran oldugunda alırsın
var aklımda bir iki soğutucu duruma göre alacağımyok hocam ısınmaz sorun değil yalnız işlemci soğutucu alabilirsiniz elinize para geçince stok soğutucu çok soğutmuyor işlemci sıcak çalışabilir
kardo unlost x 2060super var ve 500 600fps alıyor ve dusun rtx 2070superi geçiyor 2080le yarışıyor bide kardo zaten hiç kimse bütün oyunları ultrada oynamazbakalım görücez eyvallah
net 700fps git e sporcu olkardo unlost x 2060super var ve 500 600fps alıyor ve dusun rtx 2070superi geçiyor 2080le yarışıyor bide kardo zaten hiç kimse bütün oyunları ultrada oynamaz
4kda bile çok akıcı oynarsınbakalım görücez eyvallah
var aklımda bir iki soğutucu duruma göre alacağım
4k yı zor ama 2k için iyi 4k da takılırkardo unlost x 2060super var ve 500 600fps alıyor ve dusun rtx 2070superi geçiyor 2080le yarışıyor bide kardo zaten hiç kimse bütün oyunları ultrada oynamaz
net 700fps git e sporcu ol
4kda bile çok akıcı oynarsın
kanka ben izledim 4kda 60+ fps kasmaıyo baya kaıcı4k yı zor ama 2k için iyi 4k da takılır
kanka ben izledim 4kda 60+ fps kasmaıyo baya kaıcı
baya akıcı4k yı zor ama 2k için iyi 4k da takılır